Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - DVD pržilica
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

DVD pržilica

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
excite View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj excite Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: DVD pržilica
    Objavljeno: 27.Ožujak/Mar.2004 u 01:45
Koja je najbolja, koliko kosta, koliko podataka mogu pohraniti na jedan DVD,  koliko traje prženje?
Na vrh
elkaz View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj elkaz Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Ožujak/Mar.2004 u 12:05

najbolja ti je plextor,8x,kosta oko 2000 kn ,a sam procijeni koliko treba vremena da spece cd na 8x !!!sto se tice podataka sve zavisi o velicini tj.kapacitetu dvd-r cd-a vecinom su ti velicine 4,7 gb pa sad ti razmisli sta mozes sve staviti na toliki prostor!!!

pozdrav...

Rokaj,snimaj glavu klimaj, žiže daj zarolaj...

Na vrh
Mate View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mate Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Ožujak/Mar.2004 u 16:44
prijatelj mi ima tu pržilicu,cd-e prži na 24x,a dvd-e ka što je elkaz reka,snima na 8x,ali rjetko di ima kupit dvd-e koji podržavaju tu bržinu.
Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Ožujak/Mar.2004 u 20:35
Originalno postovano od strane elkaz elkaz piše:

najbolja ti je plextor,8x,kosta oko 2000 kn ,a sam procijeni koliko treba vremena da spece cd na 8x !!!sto se tice podataka sve zavisi o velicini tj.kapacitetu dvd-r cd-a vecinom su ti velicine 4,7 gb pa sad ti razmisli sta mozes sve staviti na toliki prostor!!!

pozdrav...

Elkaz sori ali post ti je pun dezinformacija. Naime, Plextor je najbolji ali nije 2000kn već oko 1600 (što nije mala razlika), da sprži dvd 8x treba oko 7-8 min, 4x oko 15 min, pa dalje proporcionalno, i na dvd stane malo manje od 4,5 Gb podataka!

Ja osobno imam Nec Nd 2500 te bojlu kupovinu teško ćete obaviti!

I preporučam traxdatim medij!

I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum.
Na vrh
elkaz View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj elkaz Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2004 u 12:16

rekao sam oko jer nisam znao tocnu cijenu!!!!!!

citao sam u vidi-u o njoj kada je tek izasla pa nije pisala cijena,pisalo je samo da je prva dvd prza koja snima na 8x...

Rokaj,snimaj glavu klimaj, žiže daj zarolaj...

Na vrh
Mate View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mate Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Ožujak/Mar.2004 u 11:26
ja imam NEC ND-1300A,treba sam pričekat i kupit noviju.
Na vrh
Kapetan Kuka View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kapetan Kuka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Ožujak/Mar.2004 u 13:33

Pionir 107

A što se tiče brzina nemojte se zavaravati filmovi za pleyere brzina 2x,a data 4x-6x sve ostalo je varka!!

Kapetan Kuka
Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Ožujak/Mar.2004 u 19:15
Nisam shvatio. Jel playeri ne mogu čitati dvd medije snimljene više od 2x ili jednostavno nije stabilno?
Na vrh
Mate View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mate Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Ožujak/Mar.2004 u 19:40
kako nemogu???
Na vrh
Kapetan Kuka View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kapetan Kuka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2004 u 23:59

Originalno postovano od strane Mate Mate piše:

kako nemogu???

Provjeri filmove snimljene 4x ili više na više pleyera i na više razlićiti cd ili Ps2 koji preko 2x poćinje trzati!!

Kapetan Kuka
Na vrh
filipc View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj filipc Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Travanj/Apr.2004 u 11:57

TongueWinkSmileSmileClown

nema bolje kupovine od nec nd2500 i ja imam takav kosta oko 105 evra ima 8x za dvd+r i dvd-r !

Administrator foruma

http://www.vr.co.yu/forum
Na vrh
Alex View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Alex Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Travanj/Apr.2004 u 08:08

Najbolji po meni je najnoviji PLEXTOR PX-712A

SNIMA 12X DVD+R,8X DVD-R,DVD+RW I-RW 4X,CD 48X,CDRW 24X

Košta 180 eura

I'll be back
Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Travanj/Apr.2004 u 10:07
Kad si zadnji put vidio 12x dvd medji u nekoj trgovini? I ako ga ima, koliko mu je cijena?
Na vrh
Alex View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Alex Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Travanj/Apr.2004 u 10:37
neznam mislim da još nema 12x dvd medija,ali čuo sam za taj Plextor i čitao u novinama!!!!!
I'll be back
Na vrh
drgoodmood View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj drgoodmood Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Travanj/Apr.2004 u 12:17

Bok,

da nadodam pokoju riječ i ja..po prvi put na forumu.

Trenutno su cjenovno najisplativiji NEC ND-1300A (preko oglasnika 750 kn) te NEC-2500A (preko oglasnika 800kn), a da su dobri.Plextor je dobar ali to i košta (najesen će mu cijena pasti toliko da će biti prihvatljiv i za one koji nisu odlikaši  ).Medija od 12x još nema (vjerojatno ujesen ili zimu),tek su se prvi 8x počeli pojavljivati ali su cjenovno (nama običnim smrtnicima) neprihvatljivi.

Sa CloneDVD-om (softver za izradu kopija DVD) te AnyDVD-om (zaobilazi regionalnu zaštitu) svaki kopirani DVD medij radi.

Sony-jev DVD plajer ima najbolju anti-piracy zaštitu a filmovi od ColumbiaTristar, koja je u suradnji sa Sony Corp.,imaju najbolje zaštićen region code...ali...ali uz gore spomenuta dva programčića se sve to zaobilazi i na kraju imate odličnu kopiju.

Ukratko, to je to.

Pozdrav,

doc

Na vrh
Mate View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mate Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Travanj/Apr.2004 u 12:47

ja uglavnom radim sa DVD Decrypterom i

1.Clone DVD

2.Nero i DVD2ONE

Na vrh
excite View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj excite Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Travanj/Apr.2005 u 03:35
proąlo je pun klinac vremena od ovog posta... al svejedno.. da kaľem kupio sam NEC DVD prľač 16 brzinska 6  dual ler  za 480 kuna...

Na vrh
nitrogas View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitrogas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Travanj/Apr.2005 u 08:18
pioneer dvr 109...
imam je radi bez beda...
podrzava sve moguce
i najnovije brzine snimanja

Malo ima problema sa finaliziranjem cd-a dvd-a... ali nero je kriv i firmware treba novi...
Inace przilica je na PCCHIP testu jedina od njih 20 dobila 10/10 ocijenu

Na vrh
excite View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj excite Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2005 u 00:30
ma ajd da je u bug-u dobila 10/10 onda bi to bilo vrijedno spomena... 
Na vrh
drgoodmood View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj drgoodmood Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2005 u 00:48

eh, da je BUG na razini onog što je bio do prije godinu dana...

nedavno sam kupio pioneera 109 i stvarno mrak radi...a nedugo prije toga sam morao servisirati NEC-a 1300 (pod garancijom) a kako se nije dao popraviti dali su mi NEC-a 3500 koji je "vrisnuo" nakon 2 mjeseca..živio pioneer! (a dokad, to se ne zna).

pozdrav

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.