Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - wtf...problem sa konekcijom na divx-titlo
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

wtf...problem sa konekcijom na divx-titlo

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Movie Master View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017.

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Movie Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: wtf...problem sa konekcijom na divx-titlo
    Objavljeno: 15.Prosinac/Dec.2008 u 21:32
    Moze li mi neko reci sta se
danas desava sa sajtom?
Imam zesce probleme sa konekcijom
i svim ostalim vezano za sajt.
Proverio sam sve ostale sajtove koje
redovno posecujem i nema nikakvih problema.
Da nije neki napad na sajt m...d.i.j....?!!!!
Na vrh
alma84 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj alma84 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Prosinac/Dec.2008 u 21:35
bilo je posla oko foruma te je bio nedostupan..ljudi su radili..

i ja sam digla zamalo frku..bilo je panicno slanje poruka svima poznatima..
muški imaju onu stvar viška, a one dvije manjka :D
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Prosinac/Dec.2008 u 21:44
Po novome, server provjerava dali članovi redovito plaćaju članarinu. Ljudi, provjerite svoje uplatnice. LOL
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Movie Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Prosinac/Dec.2008 u 21:53
Ma platio sam ja svoj danak u krvi za jos par godina unapred ali mi je nestala i poslednja kap u srcu kad sam video da nece da se konektuje.I sad jedva radi ali radi a to je najvaznije.A i nije bio problem sa forumom vec sa samim ukljucenjem na sajt.Upravo sam sada ponovo proverio konektovanje i nestao je titl koji je bio ulpoadan posle "DOUCHES FROIDES (2005) 1 CD".

Ažurirao Movie Master - 15.Prosinac/Dec.2008 u 22:23
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Prosinac/Dec.2008 u 21:56
Istina, u zadnja vrijeme maaaaalo šteka, ali vjerujem da je to prolazna bolest.
Na vrh
alma84 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj alma84 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Prosinac/Dec.2008 u 21:57
kakav admin (darije) takav forum...lol
muški imaju onu stvar viška, a one dvije manjka :D
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Movie Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Prosinac/Dec.2008 u 22:20
Vidi ti vraga kako se uplasio i pobeg'o glavom bez obzira.Sada sve radi kako treba.[Al' sam strasan,a?]

Gotovo je,zakljucavanje teme.

Ažurirao Movie Master - 15.Prosinac/Dec.2008 u 22:33
Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Prosinac/Dec.2008 u 22:45
Ja sam tek sad uspeo da uđem na sajt. Danas od tri sam bio potpuno blokiran
Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Prosinac/Dec.2008 u 23:22
Jel ko zna šta je to bilo???Angry
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Prosinac/Dec.2008 u 01:16
Još jutros sam sa Nikolom pričao i saznao da je crko neki od HDD na serveru, gde se "nalazimo" i mi... Iskren da budem bio sam dosta zabrinut, ali namerno nisam hteo da javno to pričam i dižem paniku... Forum/sajt nije radio od 13:30 pa do sigurno 16h... Na veliku sreću, sve je sređeno i nema nikakvih posledica...
Što se tiče povremenih "štekanja" (ako se tako kaže), jedini razlog je idiotska reklama za Allianz, koja stvara probleme...
Ovime stavljamo tačku na današnje probleme.

Hvala svima na interesovanju, jer su mi se danas Skype, MSN i tri e-mail adrese "usijale", tako da, koliko god mi bio problem pad servera, toliko mi je bilo drago koliko je ustvari interesovanje ljudi!!!!
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.