Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Tražim ovo...
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Tražim ovo...

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
stac View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj stac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Tražim ovo...
    Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2004 u 00:34

Jel' ima ko' ove filmove? javite se na mail stac@net.hr

POETIC JUSTICE

BULLET

ABOVE THE RIM

GRIDLOCK'D

GANG RELEATED

...MIJENJAM ILI KUPUJEM...

PEACE

sova de stac
Na vrh
rhymerator View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rhymerator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2004 u 14:12
Hm, 2pac, ko ih bude imao kupio bih i ja ili se menjao...nisam ih do sada nigde nasao...neka se javi i meni na pm ko ih ima...(ako ih neko uopste ima)...
Na vrh
makaveli View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj makaveli Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Rujan/Sep.2006 u 12:45
Filmovi:
Above The Rim
Bullet
Gang Related
Gridlock'd
Juice
Poetic Justice

Dokumentarci:
Thug Angel
Vs
Resurrection
Beef
Welcome 2 Deathrow Records
Up In Smoke

Koncert:
Live@House Of Blues

mail imate, sve znate
Na vrh
Darius View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Darius Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Rujan/Sep.2006 u 01:12
opet neko otvara prastare teme
vidim da si novi clan al svejedno jel ne nemozete procitat kad je postano i sto me najvise zanima di sam iskopate tak nest staro
Na vrh
makaveli View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj makaveli Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Rujan/Sep.2006 u 01:53
kaj ti dijelis pravdu? jedini razlog zasto sam se registrirao je zato sto sam vidio ovaj upit, dok sam googlo.. i ljubazno odgovorio.. i boli me ku**c kad je postano majmune znatizeljni, opterecuj se svojim problemima

HOLD ON BE STRONG
Na vrh
Darius View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Darius Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Rujan/Sep.2006 u 02:04
jebo te onaj ko djeli pravdu. sljedeci puta ljubazno probaj odgovorit na neku temu koja je mladja od 2ipo god. i svaka ti cast kad za drugi post nekog odma pocmes vredjat, a u stvari ni ne cudi me kad vidim sta slusas
i da nabijem te na majmuna

Ažurirao Darius
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Rujan/Sep.2006 u 02:12
Originalno postovano od strane makaveli makaveli piše:

kaj ti dijelis pravdu? jedini razlog zasto sam se registrirao je zato sto sam vidio ovaj upit, dok sam googlo.. i ljubazno odgovorio.. i boli me ku**c kad je postano majmune znatizeljni, opterecuj se svojim problemima

Sta se uzbudjujes, covek ti lepo kaze ti odma vredjas!!!
Sledeci put obrati paznju na datum posta!!

Na vrh
Darius View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Darius Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Rujan/Sep.2006 u 02:15
fala vedder
ja mislio da ja imam kratke zivce,a kad vidim kakvih ima tjesim se
Na vrh
makaveli View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj makaveli Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Rujan/Sep.2006 u 12:55
Dobio si pm, javi se sreco, pusa

HOLD ON BE STRONG
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.