Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Noviji filmovi- DVD-rip
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Noviji filmovi- DVD-rip

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
hugo View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj hugo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Noviji filmovi- DVD-rip
    Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2004 u 12:47
Nedavno sa nabavio LOTR3 DVD-rip na 3 cd-a, i Unce Upon a Time in Mexico na 1 cd-u, također dvd-rip. Ako neko treba filmove, nek se javi za razmjenu!
I tata bi sine!
Na vrh
stac View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj stac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2004 u 00:38
HVALA,TO IMAM!!! KAJ JOS IMAS OD NOVIH???
sova de stac
Na vrh
McMillan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj McMillan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2004 u 10:05

Mene interesuje LOTR3. Imas li MATRIX3, dvd rip?

Poslacu ti katalaog...

Where do you want to go today? (r)
Na vrh
Master View Drop Down
member
member
Rastaman

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2004 u 10:35

I mene matrix i lotr 3! (pm)

Pomozite u ostvarivanju premium accounta na RS.com...Downloadajte ovaj fajl od 1MB.Hvala puno...
Na vrh
hugo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj hugo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2004 u 14:32
Originalno postovano od strane McMillan McMillan piše:

Mene interesuje LOTR3. Imas li MATRIX3, dvd rip?

Poslacu ti katalaog...

Imam Matrix 3, ali ne dvd-rip. Zanimao bi me dvd-rip Matrix 3. Pošalji ktalog i napiši nick iz foruma, please!

I tata bi sine!
Na vrh
BasMar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BasMar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2004 u 19:30

Hugo jel može razmjena za LOTR 3 .

Na vrh
jack View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jack Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2004 u 22:04
imam vam ja lotr 3 dvd rip-3 cd,..,matrix 3 dvd rip-2 cd,.,pa tko je zainteresiran neka se javi,..pozdrav JACK
JACK
Na vrh
hugo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj hugo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2004 u 06:30
Originalno postovano od strane BasMar BasMar piše:

Hugo jel može razmjena za LOTR 3 .

Može!!!!!!!!!

I tata bi sine!
Na vrh
božo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj božo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2004 u 08:20
Imam Ja Lotr 3 DVD Rip Matrix 3 DVD Rip i Last Samurai DVD Rip
Na vrh
McMillan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj McMillan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2004 u 09:03

U do jaja!

I last samurai je odlican film

Ali, ljudi, nemam ja toliko filmova za razmenu... :(

Imam oko 200-250, sta ako se ni jedan od filmova koji ja imam ne svidi vama? A bas bih hteo da imam ta tri filma (matrix, lotr & last samurai), jer imam prethodna dva dela (za oba). Poslacu vam svima kataloge, ali kao sto rekoh...

Pozdrav!!!

Na vrh
hugo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj hugo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2004 u 13:14
Originalno postovano od strane McMillan McMillan piše:

U do jaja!

I last samurai je odlican film

Ali, ljudi, nemam ja toliko filmova za razmenu... :(

Imam oko 200-250, sta ako se ni jedan od filmova koji ja imam ne svidi vama? A bas bih hteo da imam ta tri filma (matrix, lotr & last samurai), jer imam prethodna dva dela (za oba). Poslacu vam svima kataloge, ali kao sto rekoh...

Pozdrav!!!

Ja sam za rzamjenu, ako želiš lotr3 dvd-rip i once upon a time in mexico, a možda i još nešto nađeš u katalogu.

I tata bi sine!
Na vrh
McMillan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj McMillan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2004 u 16:18
Posaljem ti katalog cim dodjem kuci!
Na vrh
božo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj božo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2004 u 16:25
ajd imeni pošalji
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,143 sekundi.