Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Pomozite NERO problem
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Pomozite NERO problem

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Lucky_Mkd View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Lucky_Mkd Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Pomozite NERO problem
    Objavljeno: 30.Studeni/Nov.2008 u 17:04
Vako moi dragi kolegi treba mi pomoc formatirao sam kom, i sad kad istaliram nero ne mogu da go startovam: EROR: This aplication has failid to start because the aplication configuration is incorect!!!!
Sa tko programa mogu zameniti nero tko ima linkovi neka postavi trebami programa za snimajne filmovi od hard disk na dvd pozz hfala puno
Na vrh
dario78 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dario78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2009 u 21:37
hm
Na vrh
Dr Dragan View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Доца

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dr Dragan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2009 u 23:07
Originalno postovano od strane Lucky_Mkd Lucky_Mkd piše:

Vako moi dragi kolegi treba mi pomoc formatirao sam kom, i sad kad istaliram nero ne mogu da go startovam: EROR: This aplication has failid to start because the aplication configuration is incorect!!!! Sa tko programa mogu zameniti nero tko ima linkovi neka postavi trebami programa za snimajne filmovi od hard disk na dvd pozz hfala puno

Probaj neku drugu verziju Nera
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2009 u 03:13
Originalno postovano od strane dario78 dario78 piše:

hm

Ma nije fakin moguće!!!???? Moj brat dario!!!??? Pa gde si ti čoveče na Titlovima!!!???

Na vrh
dario78 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dario78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2009 u 09:19
gledao sam tebe i veddera ko je kad registrovan na forumu, i vidim da sam bio samo 8 dana pre tebe registrovan a za nju neznam tacno
a i da vidim kako izgleda moj post ovdje

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2009 u 13:36
^ LOL Ti baš nemaš pametnija posla? LOL

Originalno postovano od strane Lucky_Mkd Lucky_Mkd piše:

Vako moi dragi kolegi treba mi pomoc formatirao sam kom, i sad kad istaliram nero ne mogu da go startovam: EROR: This aplication has failid to start because the aplication configuration is incorect!!!!
Sa tko programa mogu zameniti nero tko ima linkovi neka postavi trebami programa za snimajne filmovi od hard disk na dvd pozz hfala puno

Druže, ne znam koju si verziju Nero-a imao, ali bez obzira na formatiranje, postoji mogućnost da ti je nešto "ostalo" od "repova" programa... Moj ti je savet da upotrebiš njihov alat: Nero Clean Tool i očistiš, ako nečega ima:
Ovo je za SEDMICU, ali lagano ćeš naći i za ostale verzije:
http://www.nero.com/enu/support-nero7-tools-utilities.html
Wink

Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2009 u 13:42
Valjda je resio problem, ja sam mu tad poslao nero download linkove...

Ažurirao icemaher - 21.Veljaca/Feb.2009 u 13:42
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,211 sekundi.