| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
MUJO I HASO |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Trigy
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 17.Sijecanj/Jan.2004 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: MUJO I HASOObjavljeno: 19.Ožujak/Mar.2004 u 20:44 |
|
Krene Mujo kod Hase poznavajuci samo njegovu adresu ali ne i kat na kojem stanuje.Dodose Mujo do njegovog ulaza i krene jedan po jedan kat kako bi naso Hasu.Na prvom katu kad otvori vrata ugleda muskarca kako ganja zenu po stanu "uh cudno"pomisli on.Dode Mujo do drugog kata,otvori vrata i ugleda zenu kako ganja muskarca po stanu "uh jos cudnije" pomisli on.Dode Mujo do treceg kata otvori vrata i ugleda muskarca i zenu goli u stanu ,muskarac drzi sebe za ku**c i u ruci kisobran , a zena drzi sebe za sise i njega za jaja "STA JE OVO BOLAN"pomisli mujo.Krene Mujo na cetvrti kat otvori vrata i ugleda Hasu ,u Haso sta ja sve prozivi da nadem tebe ,dodem ti ja na prvi kat kad muskarac ganja zenu , dodem ja na drugi kat kad zena ganja muskarca -nista cudno ,ali dodem ti ja na treci kat kad muskarac i zena goli ,muskarac drzi sebe za ku**c i u ruci kisobran a zena drzi sebe za sise i njega za jaja,pa sta je to Haso pita Mujo -A joj ma nista oni su ti gluhonjemi ona njemu aj kupi jaja i mlijeko ,a on njoj ku**c bato pada kisa.
Komentari???????? |
|
|
Why is it when I talk to God it's called prayer, but when God talks to me it's called schizophrenia?
|
|
![]() |
|
Dalilka
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 14.Studeni/Nov.2011 Lokacija: opasno je i zam Status: Offline Points: 376 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Studeni/Nov.2011 u 18:44 |
|
Mujo bio na karnevalu u Njemačkoj. Pored svih šatora i vrtuljaka, odluči on otići u šator kod gatare. Nakon što je pogledala u kuglu, sva u šoku kaže: - “Bit ćeš odgovoran za smrt tisuće i tisuće ljudi!” Mujo, naravno, nije vjerovao pa izađe iz šatora. Na putu kući ugeda dječaka kako se utapa u jezeru. Mujo skoči, spasi dječaka i sav ponosan izađe iz vode. Iznenada se pojavi dječakova majka i kaže: - “Adolf sine, zahvali se gospodinu…” |
|
|
■Bolje biti bogat i zdrav, jer kad si siromašan džaba ti što si bolestan. http://www.blackbull.com.hr/
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |