Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Quarantine (2008)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Quarantine (2008)

Quarantine

Quarantine (2008)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2008

Žanr:

znanstvena fantastika, triler, horor

Trajanje:

89 min

Režija:

John Erick Dowdle

Scenarij:

Jaume Balagueró
, John Erick Dowdle
, Paco Plaza
, Luiso Berdejo
, Drew Dowdle

Glavne uloge:

Johnathon Schaech
  >  George Fletcher
Steve Harris
  >  Scott Percival
Sharon Ferguson
  >  Jwahir
Andrew Fiscella
  >  James McCreedy
Greg Germann
  >  Lawrence
Jay Hernandez
  >  Jake
Marin Hinkle
  >  Kathy
Elaine Kagan
  >  Wanda Marimon
Rade Serbedzija
  >  Yuri Ivanov
Bernard White
  >  Bernard
Dania Ramirez
  >  Sadie
Jennifer Carpenter
  >  Angela Vidal
Joey King
  >  Briana
Jermaine Jackson
  >  Nadif
Columbus Short
  >  Danny Wilensky

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Quarantine (2008)
    Objavljeno: 15.Studeni/Nov.2008 u 00:51

QUARANTINE, 2008.
(SAD)

Žanr: Horor
Trajanje: 89 min

Glavne uloge:
Jennifer Carpenter
Jay Hernandez
Columbus Short
Greg Germann
Steve Harris
Dania Ramirez
Rade Šerbežija

Scenario: John Erick Dowdle (The Dry Spell, 2005.), Drew Dowdle (The Poughkeepsie Tapes, 2007.), Jaume Balagueró (Film REC), Luis Berdejo (Film REC), Paco Plaza (Film REC)
Režija: John Erick Dowdle (The Dry Spell, 2005.)

Sinopsis:
TV novinarka Angea Vidal (Jennifer Carpenter) i njen kamerman (Steve Harris) pristaju da provedu noć u losanđeleskoj vatrogasnoj stanici. Posle rutinskog policijskog poziva, odlaze do male zgrade iz koje se čuju užasni krici. Uskoro saznaju da je žena koja živi u stanu zaražena nečim nepoznatim. Posle napada na još nekoliko stanara zgrade, oni pokušavaju da pobegnu, ali saznaju da je cela zgrada u karantinu. Telefoni, internet, televizija i mobilni telefoni - sve je odsečeno, a zvaničnici ne odaju informacije onima koji su zatvoreni unutra. Kada je karantin konačno prekinut, jedini dokaz onoga što se dešavalo je video kaseta novinarske ekipe.

Lokacije snimanja:
Downtown, Los Angeles, California, USA
Sony Pictures Studios - 10202 W. Washington Blvd., Culver City, California, USA

I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
dj.mr.schultz View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dj.mr.schultz Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2009 u 15:15
Uuuu ovo moram da odgledam
Rad Oslobadja !!!
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2009 u 16:38
Prvo odgledaj originalnu(spansku verziju) [REC] ,nista necu da pricam,samo odgledaj.
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
Josip212 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Josip212 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2009 u 22:21
gledao sam ga do pol 1 u noci..film je svaka cast Big smileBig smileBig smile

Ažurirao Josip212 - 26.Ožujak/Mar.2009 u 22:22
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Ožujak/Mar.2009 u 12:21
Ma film je extra,ne zaostaje za originalom ni malo.

- Armin van Buuren

Na vrh
KrazyM View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj KrazyM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2010 u 15:24
Ja se držim originala,a ne ovog potpuno bespotrebnog remakea (koji je izašao godinu dana nakon originala...mislim wtf??) i Jennifer Carpenter koja nije dobra glumica za ovaj film. Neka se ona drži Dextera i White Chicksa. Glumci u originalu,pogotovo glavna glumica,su mi izgledali daleko prirodniji kao i cijeli film.

Kada sam čitao prepirke na IMDb-u,jedan Amerikanac je rekao da zašto bi oni gledali film na španjolskom jeziku i čitali titlove? Da želi čitati,pročitao bi si knjigu. Ja sam ostao bez riječi, tj. slova. Presmiješno.
Jedino što Quarantine ima je Rade Šerbedžija koji se doslovno prošetao kroz film. Zbog njega mi film i ima ocjenu više jer je čovjek jedan od najvećih živućih umjetnika današnjice.

Naravno,ovo je moje subjektivno mišljenje.
5/10
Na vrh
HennesseySR View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj HennesseySR Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Travanj/Apr.2010 u 13:58
Quarantine

Film je dobro uradjen,malo vuce na foru Cloverfild-a ali u svakom slucaju originalan i zanimljiv,na momente jeziv... 7/10

Nekad smeska se povoljna prilika za bolje,nekad spasi te dusman a izigra te voljen...
Na vrh
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Travanj/Apr.2010 u 15:28
Originalno postovano od strane HennesseySR HennesseySR piše:

Quarantine

Film je dobro uradjen,malo vuce na foru Cloverfild-a ali u svakom slucaju originalan i zanimljiv,na momente jeziv... 7/10

bolje da si rađe pogledao REC odnosno original..
http://imdb.com/title/tt1038988/  
sad ti se ni ne isplati gledat jer je potpuno isto kao i ovaj rimejk..glupi amerikanci..
i da uoće ne vuče na Coverfield..ili meni nešto promaklo Embarrassed
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,204 sekundi.