| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
hit pesma |
Odgovori
|
| Korisnik | ||||
luka0037
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Zakeralo Pridružen: 04.Ožujak/Mar.2008 Lokacija: Krusevac Status: Offline Points: 6630 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: hit pesmaObjavljeno: 14.Studeni/Nov.2008 u 03:32 |
|||
|
Znate li koja je pesma bila No. 1, na dan kad ste se rodili?
Proverite: http://www.everyhit.com/dates/index.html moje su bile The Number 1 single was: Anita Ward - "Ring My Bell" For Number 1 single over the subsequent years Click Here The Number 1 album was: Electric Light Orchestra - "Discovery" For Number 1 album over the subsequent years Click Here ne smem ni da pomislim koje su domace bile hit tada ali znam da sam o jednoj dobio ime |
||||
![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
alma84
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Pridružen: 26.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Poreč Status: Offline Points: 1865 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2008 u 04:54 |
|||
|
luka pa jos si budan??..ne mogu vjerovati...
evo sto meni kazu.. The Number 1 single was: Frankie Goes To Hollywood - "Two Tribes" nikad cula... The Number 1 album was: Bob Marley & The Wailers - "Legend - The Best Of Bob Marley & The Wailers" baaaat, aj lajk tisvan... |
||||
|
muški imaju onu stvar viška, a one dvije manjka :D
|
||||
![]() |
||||
bubba ho-tep
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole Pridružen: 03.Sijecanj/Jan.2005 Status: Offline Points: 12364 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2008 u 11:15 |
|||
|
The Number 1 single was:
Renee & Renato - "Save Your Love" The Number 1 album was: John Lennon - "The John Lennon Collection" |
||||
![]() |
||||
cudak_31177
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!! Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2008 Lokacija: Ivanjica Status: Offline Points: 11760 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2008 u 11:57 |
|||
|
Hmmm, zanimljivo:
On 3rd Nov 1977 ... The Number 1 single was: Abba - "Name Of The Game" For Number 1 single over the subsequent years Click Here The Number 1 album was: Cliff Richard & The Shadows - "40 Golden Greats" For Number 1 album over the subsequent years Click Here Born on 3rd Nov: 1933 - John Barry ( of The John Barry Orchestra ) 1943 - Bert Jansch 1948 - Marie Lawrie ( better known as Lulu ) 1954 - Stuart Goddard ( better known as Adam Ant ) 1960 - James Prime ( keyboard player, Deacon Blue ) 1962 - Ian Mcnabb ( guitarist, vocalist; solo and with The Icicle Works ) 1969 - Robert Miles 1976 - Ras (Raheen) ( of Damage ) 1979 - Joel Madden ( Vocals, Good Charlotte ) 1979 - Benji Madden ( Guitarist, Good Charlotte & Twin of Joel ) |
||||
|
|
||||
![]() |
||||
Johhny Q
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
opasno aktivan spamer (u ostavci...) Pridružen: 30.Rujan/Sep.2006 Status: Offline Points: 1800 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2008 u 13:08 |
|||
|
E, ljucki zanimljiv sajt...
On 30th Oct 1960 ... The Number 1 single was: Roy Orbison - "Only The Lonely (Know How I Feel)" The Number 1 album was: Original Soundtrack - "South Pacific" Born on 30th Oct: 1939 - Eddie Holland ( of Tamla Motown's Holland / Dozier / Holland production team ) 1939 - Grace Slick ( vocalist, Jefferson Airplane / Starship ) 1941 - Chubber Checker ( real name, Ernest Evans ) 1967 - Gavin Rossdale ( lead vocalist, Bush ) Ažurirao Johhny Q - 14.Studeni/Nov.2008 u 18:17 |
||||
|
Pametan covek trazi resenje, budala izgovor...
|
||||
![]() |
||||
Bebinjo
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
beb@ch Pridružen: 21.Rujan/Sep.2006 Status: Offline Points: 2360 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2008 u 17:43 |
|||
|
On 5th Feb 1986 ...
The Number 1 single was: Billy Ocean - "When The Going Gets Tough, The Tough Get Going" The Number 1 album was: Dire Straits - "Brothers In Arms" Born on 5th Feb: 1935 - Alex Harvey ( vocalist, guitarist, The Sensational Alex Harvey Band; deceased ) 1948 - David Denny ( guitarist, The Steve Miller Band ) 1964 - Duff McKagan ( bassist, Guns N' Roses ) 1969 - Bobby Brown ( vocalist, New Edition; husband of Whitney Houston ) Ažurirao Bebinjo - 14.Studeni/Nov.2008 u 17:44 |
||||
|
|
||||
![]() |
||||
roNNa_taproot
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Devojka iz sumraka.. Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2010 Status: Offline Points: 4070 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Svibanj/May.2010 u 16:10 |
|||
|
Alllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa baš je fora ova tema... Zakaj je tako brzo bila
pala u zaborav? Evo jedno dizanje iz pepela.... ![]() OT: On 21st Feb 1988 ... The Number 1 single was: Kylie Minogue - "I Should Be So Lucky" The Number 1 album was: Terence Trent D'Arby - "Introducing The Hardline According To Terence Trent D'Arby" Born on 21st Feb: 1933 - Nina Simone ( deceased ) 1954 - Mike Pickering ( DJ, founder of M People ) 1958 - Mary-Chapin Carpenter 1969 - James Dean Bradfield ( guitar, vocals, Manic Street Preachers ) Ažurirao roNNa_taproot - 11.Svibanj/May.2010 u 16:10 |
||||
|
"Ona lepa, a ja mlad"
|
||||
![]() |
||||
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Svibanj/May.2010 u 18:28 |
|||
|
On 22nd Jul 1979 ...
The Number 1 single was: Tubeway Army - "Are Friends Electric?" The Number 1 album was: Tubeway Army - "Replicas" Born on 22nd Jul: 1941 - George Clinton ( vocalist, keyboard player; solo and with Parliament and Funkadelic ) 1944 - Ric Davis ( vocalist, keyboard player, Supertramp ) 1947 - Don Henley ( drummer, vocalist; solo and with The Eagles ) 1962 - Steve Albini ( eminent producer and vocalist/guitarist with The Big Black ) 1971 - Chris Helme ( vocalist, The Seahorses ) 1973 - Daniel Jones ( multi-instrumentalist, vocalist, Savage Garden ) |
||||
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
||||
![]() |
||||
luka0037
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Zakeralo Pridružen: 04.Ožujak/Mar.2008 Lokacija: Krusevac Status: Offline Points: 6630 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Svibanj/May.2010 u 18:34 |
|||
|
hahahahaha gde je iskopa rona ima na forumu jos sto sta da se iskopa samo tad nije bilo ovakve spam ekipe tako da se brzo prelazilo preko svega |
||||
![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
chlink
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Vulfi s juga, Makedonska tuga Pridružen: 19.Ožujak/Mar.2009 Status: Offline Points: 3771 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Svibanj/May.2010 u 18:36 |
|||
|
Zasto meni ne radi link. Ako ne nek vidi neko za meni jer ja nemogu.
![]() 17.10.1986
Ažurirao luka0037 - 11.Svibanj/May.2010 u 18:41 |
||||
|
[URL=http://www.speedtest.net][IMG]https://static.titlovi.com/images/forum/bf04dd61-5458-44c2-8ded-bd4c16996aa7.png][/URL]
|
||||
![]() |
||||
roNNa_taproot
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Devojka iz sumraka.. Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2010 Status: Offline Points: 4070 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Svibanj/May.2010 u 18:43 |
|||
|
joj luka prestigao si me , a ja mu baš sad htjela napisat
|
||||
|
"Ona lepa, a ja mlad"
|
||||
![]() |
||||
chlink
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Vulfi s juga, Makedonska tuga Pridružen: 19.Ožujak/Mar.2009 Status: Offline Points: 3771 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Svibanj/May.2010 u 19:02 |
|||
|
Hahahha, verovao sam da cu da znam pesmu koja je bila hit ali pogresio sam pojma nemam koji je ovaj i ova pesma. Ali super je da znas ovakve stvare, treba nas vise ovakve teme.
|
||||
|
[URL=http://www.speedtest.net][IMG]https://static.titlovi.com/images/forum/bf04dd61-5458-44c2-8ded-bd4c16996aa7.png][/URL]
|
||||
![]() |
||||
nebojsa66
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Ludi Milojko Pridružen: 08.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Avernum Status: Offline Points: 19362 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Svibanj/May.2010 u 20:18 |
|||
|
On 6th Jun 1989 ...
The Number 1 single was: Jason Donovan - "Sealed With A Kiss" Jason Donovan - "Ten Good Reasons" Born on 6th Jun: 1936 - Levi Stubbs ( vocalist, The Four Tops ) 1939 - Gary U.S. Bonds 1960 - Steve Vai ( guitarist, Frank Zappa / Whitesnake ) 1961 - D.C. Lee ( female vocalist, solo and with The Style Council ) |
||||
|
Nisam lud, mater me testirala! |
||||
![]() |
||||
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |