Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - mp3 problem(Nero)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

mp3 problem(Nero)

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
ddavid14 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ddavid14 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: mp3 problem(Nero)
    Objavljeno: 10.Studeni/Nov.2008 u 22:50
Do sada mi je sve radilo kako treba ali sada naravno ne radi više kako treba i malo sam poludio,opet problem!!AngryKada sam radio "mp3",ubacio sam pjesme koje sam htjeo spržit,naslagao ih i stavio pržit i sve je bilo ok!sada mi poćne ubacivat pjesme i recimo od 18 pjesama mi stavi 1 ili dvije pjesme u kompilaciju i ovo mi izbaci!??:Neznam pa kakav sada "plug-in" vražji traži pa do sad bilo sve OK!??ConfusedAngry
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Studeni/Nov.2008 u 00:06
probaj nero stariju verziju 6.6.0.6 ili slicno... cudno, nisam video do sad to...
Na vrh
ddavid14 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ddavid14 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Studeni/Nov.2008 u 01:28
A da nisam ni ja  vidio ništa slićno do sada,ma ovo je "NERO 7",pa sa njim mi je radilo sve super do sada!Hm...neznam di je nestala slika sada ova gore šta sam stavio??Dobro neznam probat ću izbrisat "nero"i ponovno ga instalirat,neznam al piše za nekakve plug-in al ne kužim se ja u to baš previše,budem čaćko malo pa možda nekakvu glupost iskopam!
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.