Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - PDF to WORD
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

PDF to WORD

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: PDF to WORD
    Objavljeno: 07.Studeni/Nov.2008 u 11:09
Treba neka predavanja da izstampam al su u pdf i nije bas sredjeno za stampanje (valjda prekopirana iz powerpointa)
E sad pokusavala s nekim konverterima al il ispadnu neki hijeroglifi il budu veliki razmaci izmedju reci pa bi trebalo dosta vremna da se sredi

U pitanju su sledeca predavanja, pa ako neko zna kako
http://www.vggs.rs/geodetski_odsek/predmeti_ispiti/geodetski_planovi.html?countrytabs=0

Hvala unapred!

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Studeni/Nov.2008 u 12:22
Nisam trenutno kući, pa ne mogu da proverim ali odličan program za takve stvari je Able2Extract Professional, jer tebi praktično treba Pdf2ppt... Jedino što me brine jeste ćirilica... Ajde probaj (ili ću ja oko 13:30), pa ako ne uspeš znam da imam neki konvertor koji se odlično snalazio sa ćirilicom...
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Studeni/Nov.2008 u 12:38
Thx!
Evo skidam sada taj Able2Extract Professional pa cu da vidim.

Nije mi palo na pamet da cirilica pravi problem, cak kad iz pdf idem "rucno" na kopiranje texta opet nece, tj u word iskopira samo linije, brojeve i znakove

Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Studeni/Nov.2008 u 13:03
neci ni preko Able2Extract Professional-a
problem sto nece da prepozna ceo text

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Studeni/Nov.2008 u 15:42
Uspeo sam uz pomoć ABBYY Fine reader-a 9.0 ....

Od ove strane:

sam dobio ovakvu u Word-u:

Na vrh
faithlessmary View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Neprikosnovena Mary

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj faithlessmary Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Studeni/Nov.2008 u 18:05
Abbyy fine reader je najbolji program ikada. Intenzivno ga koristim ovih dana, za engleski jezik dodushe.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Studeni/Nov.2008 u 18:25
Da, baš tako.. Koristim ga još od 4. kad sam prvi put kupio skener i moram se 100% složiti sa tobom...
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2008 u 04:49
Hvala jos jednom!

Sutra cu da se igram s programom

Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2008 u 13:08

pomagajte, sta treba da namestim da mi ne ispadne ovako
http://img145.imageshack.us/img145/8876/74273002gr4.jpg

ima stranica s tako crnom pozadinom al opet neke su i normalne...

i jel vam radi spoooroooo program?

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2008 u 14:47
Jesi li namestila srpski jezik? Pazi, neki put postoji mogućnost da ne prepozna lepo neko slovo, ali, pošto su tebi oni pdf fajlovo odličnog kvaliteta te greške bi trebalo da su na minimumu...

E sad, sporo; definiši šta je brzo...
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2008 u 15:29
da u tools-> options sam namestila srpsku cirilicu, nije to problem, prepozna on lepo slova nego sto kad prebaci u word bude pozadina ispod slova crna a sama slova bela, ima da mi ode ceo ketridz dok to izstampam

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2008 u 16:19
Nije mi jasno zašto... Čekaj da proverim to. Nemoj još ništa da štampaš. Ustvari, pošalji mi na e-mail tu "crnu" stranicu....
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2008 u 17:55
u wordu da ti posaljem?

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2008 u 21:25
Da. Vidim poslala si mi. E ovako, označišeć sve i kliknuti na CLEAR FORMATTING (Format -> Styles and formatting -> Clear formatting)... To bi trebalo biti to. Gubi se crna pozadina, slova postaju "normalna", pa možeš srediti tekst po svojoj volji.
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2008 u 21:44
to je to

Hvala ti jos jednom i imas pepsi od mene (mislim da sam ti ceo kamion duzna do sada )

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2008 u 22:05
Taman posla. Nema na čemu i drugi put. Wink
Na vrh
zele View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zele Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Ožujak/Mar.2009 u 18:17
Decki,najbolji i najprakticniji program za konvertiranje PDF u sta zelis,je Portable PDFZilla 1.0.8...nemora bit portable ali je bolje...radi super i nema filozofije kod njega
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.