| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Problem s kompom |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Dino1111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Problem s kompomObjavljeno: 20.Listopad/Oct.2008 u 19:01 |
|
Evo ovako imam problem, ali ne na svom komp-u događa se to da kod podizanja Win. tj. na samom početku računala neće očitati ono standardni Hardware, BIOS i ostalo nego odmah izbacuje "kao" neku grešku: "Nešto Modius Cannot Display 1280x1024 60 Hz i to cijelo vrijeme piše, onda malo kao oće početi podizati Win. ali ne uspije ne znam šta da napravim.. ??? U Bios ne mogu ne znam napamet šta je....Pogledam jel dobro priključen monitor, vidim je... Sve je ok
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
|
bArCaFaN
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
FoLLoW tHe leAdeR Pridružen: 30.Svibanj/May.2007 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 1830 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Listopad/Oct.2008 u 22:51 |
|
A da probas reset biosa? Ne znam da li na ploci imas neko dugmence za to, ili da na napajanju iskljucis napon (ne onaj taster: 0 i 1, vec onaj drugi), pa da ga ponovo ukljucis...
|
|
|
deUs eSt hOMo
|
|
![]() |
|
STEPPENWOLF
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
vic majstor Pridružen: 19.Rujan/Sep.2008 Lokacija: Crailsheim Status: Offline Points: 2952 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Listopad/Oct.2008 u 07:38 |
|
slažem se sa kolegom..probaj to..a možda se u biosu neka stavka poremetila-i to ona vjerojatno za koliko memorije da koristi grafička..možda se varam..bilo bi mnogo lakše kad bih vidio..
ali reset biosa na tvorničke postavke je jedna od mogućih stvari koja bi mogla pomoći..sretno |
|
|
Nisi beskoristan...uvijek možeš poslužiti kao loš primjer...
Nekim ljudima je uzaludno pružati ruke.Oni ni sa svojima ne znaju sta će.... |
|
![]() |
|
Dngy
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
BSTD :) Pridružen: 02.Sijecanj/Jan.2004 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 2873 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Listopad/Oct.2008 u 09:27 |
Isključivanjem napajanja nećeš napraviti ništa s biosom! ili nađi jumpere za resetiranje biosa, obično piše pored Clear Cmos ili ako ti se ne da zezat s jumperima, samo izvadi bateriju i vrati ju nakon koje minute nazad. Ako je stvar nekih postavki u biosu, to bi moglo riješiti problem, makar meni smrdi na nešto drugo...pogledaj jeli kartica dobro sjela u utor (banalno, ali nikad ne znaš)... |
|
![]() |
|
bArCaFaN
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
FoLLoW tHe leAdeR Pridružen: 30.Svibanj/May.2007 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 1830 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Listopad/Oct.2008 u 14:22 |
|
@Dngy
Ja kod mene na napajanju pored tastera 0/1 imam i drugi koji je za iskljucivanje napona skroz i kad ga iskljucim, bios se resetuje kao i kad pritisnem taster za reset na ploci.... |
|
|
deUs eSt hOMo
|
|
![]() |
|
ddavid14
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 27.Sijecanj/Jan.2007 Lokacija: Hrvatska/Klc Status: Offline Points: 1318 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Listopad/Oct.2008 u 21:09 |
|
Da ne otvaram novu temu,samo da pitam dali se nekom kojim slućajem ista stvar događala ili možda netko zna u čemu je problem!Ovako,imam komp taj već neke 4,4 i pol god,do sada je sve ok radilo,jedino šta sada nemogu igrati ove zahtjevnije igre,ali sta se toga tiće nije problem,većinom surfam i skidam filmove!Sada kada prebacujem "MKV"u dvd(do sada sve super radilo),nakon nekih sat,sat i pol prebacivanja,a nekad i prije,u kanti mi se ćuje nekakav ćudan zvuk(nešto koda poćne trubit(doslovno,nešto ćudno,ćudan zvuk koji traje nekih cca.5sec i komp mi se samo ugasi,mrtav!
|
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Listopad/Oct.2008 u 21:35 |
|
obrisi convertxto dvd pa instaliraj ponovo, ili ubaci novi klite codec pack .... preinstaliraj win... a to sa cudnim zvukom, da nije Hard disk nesto slucajno?
mozda lupam glupost, mozda imas Bad Sector-e na hard disku. Tako je bilo na mom starom pc-u, kao neki cudan zvuk i onda restart momentalan ili plavi ekran.. Ažurirao icemaher - 22.Listopad/Oct.2008 u 21:36 |
|
![]() |
|
ddavid14
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 27.Sijecanj/Jan.2007 Lokacija: Hrvatska/Klc Status: Offline Points: 1318 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Listopad/Oct.2008 u 22:47 |
|
probat ću obrisat convertxtodvd i instalirat ponovo!di da te k-lite codec pack skinem,da googlam?meni kad ćujem taj zvuk,ugasi ga skroz i ne pali ga više,jednostavno ostane zagašen!ok,budem probao ovo gore kak si napiso!hvala!
|
|
![]() |
|
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 72528 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Listopad/Oct.2008 u 22:49 |
|
Filehippo.com
Codeci, programi, žileti, naočale, pereci... Što god ti srce poželi. |
|
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
|
ddavid14
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Listopad/Oct.2008 u 22:54 |
|
Hvala |
|
![]() |
|
Dino1111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Listopad/Oct.2008 u 23:04 |
|
Ma eo uspili smo banalno sve rješiti kako za komp ima kao produžni kabbal s tri utičnice i na sebi ima dugme 0/1 koje sam isključio pa uključio i komp normalno radii...
|
|
![]() |
|
LukicAleksandar
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Listopad/Oct.2008 u 23:39 |
|
Koliko imas ram memorije, ja sam ranije sa starim kompom imao slicnih problema sa nekim programima, jednostavno mi se komp gasio na pola posla.
|
|
![]() |
|
Dino1111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Listopad/Oct.2008 u 00:15 |
|
Hehe ovo nije bio moj komp... To mi je od bratića ima 512 RAM-a..
|
|
![]() |
|
ddavid14
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Listopad/Oct.2008 u 10:08 |
|
|
![]() |
|
LukicAleksandar
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Listopad/Oct.2008 u 12:42 |
|
Neznam sta da ti kazem veoma je moguce da je to u pitanju, komp je cudna sprava i veoma cesto se desavaju cudne stvari ponekad na izgled i nemoguce. Ako ne uzmes memoriju, probaj da iskljucis sve ne potrebne programe i tako rasteretis komp, pa onda probaj sa konvertovanjem.
|
|
![]() |
|
ddavid14
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Listopad/Oct.2008 u 17:35 |
|
Hm...Neznam dali je u tom problem ili u nećem drugom ali evo uspio prebacit film,nije mi ga gasilo i normalno je radio komp,sve super?Evo može bit zbog ovoga ali stvarno neznam,nakon 4 godine kolko imam komp nisam imao takvih problema do sada,ćitam malo po internetu i vidim da se likovima događala ista stvar!ja komp nisam otvarao(vjerujete ili ne)od kad sam ga kupio pa do danas!Kad sam ga otvorio,samo šta nisam pao u nesvjest,unutra 2cm prašine po svuda,ventilatori zaštopani,kartice,grafićka,m ploća,ma ništa ja nisam vidio unutra od toga,samo šta se miševi još nisu izlegli(moja greška yebiga),znam da to unutra vuće prašinu i da s vremenom treba otvorit i poćistit malo(dat mu zraka)!Dva sata sam ja njega brisao,ćistio,pickao sve dok to nije bilo vidljivo i ćisto!E sada ja neznam jel se možda zbog toga gasio(pregrijavanje i tako to...),možda je,a možda i nije,ali film sam prebacio sada nakon 4 puta(neuspjelog prebacivanja u dvd)sa prašinom tom unutra,a sada kad je ćist mi je snimio bez problema!Eto,vidit ćemo dali će to i dalje tako šljakati ili će se opet nakon 2,3 filma poćet gasit!Hvala na pomoći!
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |