Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Spam, spam i samo spam
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - JOS SAMO 5h!!!
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

JOS SAMO 5h!!!

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
faithlessmary View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Neprikosnovena Mary

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj faithlessmary Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: JOS SAMO 5h!!!
    Objavljeno: 15.Listopad/Oct.2008 u 18:47
Elem, jos 5h do kraja glasanja na mondozoom. Pozivam vas da glasate za moju sliku (onako kako vi mislite da zasluzuje) , kako bi do ponoci bila u prvih deset. Na otvaranje ove teme sam se odlucila jer mi je muka od hakerisanja i namestanja tamo. Medju 30 000 slika ima bar 1000 koje su mi prelepe, ali to svakako nisu jesenji pejzaz, deca sa tortom, BELI ANDJEO!!! iz manastira Mileseva zaboga ili svetionik, ako je tema 'imamo jedni druge'. Recice neko stvar ukusa, a mozda i nije, ako se pogleda niz cudnih stvari koje se na tom sajtu desavaju tamo.

U svakom slucaju slicicu cete naci na www.mondozoom.com opcija najbolje ocenjene, slika KISS KISS

Unapred hvala

Mary
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Listopad/Oct.2008 u 18:49
Svatko tko ne bude glasao za Mary dobiva novi par betonskih cipelica. Nadam se da sam bio jasan. smile74
Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Listopad/Oct.2008 u 20:55
ma kakve torte kakvi pejzazi   ajmo ljudi malko podrske   za kolegenicu inace nema prevoda   pa vi uzivajte u   jesenjoj idili hehehehehehe

Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Listopad/Oct.2008 u 21:38
Originalno postovano od strane iromafia111 iromafia111 piše:

Svatko tko ne bude glasao za Mary dobiva novi par betonskih cipelica. Nadam se da sam bio jasan. 

ma svi ce ban da dobiju

Mary glasala, btw slika je odlicna

Na vrh
Senior translator
Senior translator
Neprikosnovena Mary

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj faithlessmary Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Listopad/Oct.2008 u 22:08
Hvala puno. Tesko da ce ista biti. Jos dva sata , a neke slike skacu za po 6 mesta u roku od 5 minuta :(
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Listopad/Oct.2008 u 22:25
hihi pa ja tek sad vidoh da tu ima i slike od moje drugarice, oni papagaji

Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Listopad/Oct.2008 u 22:33
Marry, šta dobijamo ako pobedi tvoja slika?
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Listopad/Oct.2008 u 22:39
vodi nas u Egipat

Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Listopad/Oct.2008 u 22:42
Mislim da je Čudak imao nešto drugo na pameti, a možda se varam. LOL
Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Listopad/Oct.2008 u 22:46
Ne varaš se.
Na vrh
Blank View Drop Down
Translator
Translator

Onryō

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Blank Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Listopad/Oct.2008 u 23:00
Mene ove pretnje bananom ubedise da glasam. Big smile
...rot and assimilate...
Na vrh
Senior translator
Senior translator
Neprikosnovena Mary

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj faithlessmary Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Listopad/Oct.2008 u 23:02
hahahaha. svako po prevod, po pice, po suvenir iz egipta.. kakva predizborna obecanja UBICU SE AKO SAM 11 ILI 12, A NE DESETA!!!!!!!!!!!!!!
Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Listopad/Oct.2008 u 02:20
kakvi su rezultati javi

Na vrh
joya View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj joya Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Listopad/Oct.2008 u 02:23
javi i men interesuje
Nije ko što nije, jer da jeste bilo bi, a nije!
Na vrh
Blank View Drop Down
Translator
Translator

Onryō

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Blank Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Listopad/Oct.2008 u 03:51
Ja proverio, izgleda da nije prosla. Zao mi je.Cry
...rot and assimilate...
Na vrh
Senior translator
Senior translator
Neprikosnovena Mary

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj faithlessmary Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Listopad/Oct.2008 u 07:10
14. mesto. Totalna hakerska nepravda. Odoh na posao :( Hvala vam drugari
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Listopad/Oct.2008 u 07:18
:((
ne verujem da su ona decurlija na 2. mestu

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.