| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
novi komp - konacno! |
Odgovori
|
| Korisnik | |
alma84
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Pridružen: 26.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Poreč Status: Offline Points: 1865 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: novi komp - konacno!Objavljeno: 15.Listopad/Oct.2008 u 11:52 |
|
zadnji put sam pisala da mi je oslo sve k vragu, blago receno, pa lijepo skupila lovu i otisla u trgovinu...
naletila na akciske cijene i evo sto stize: maticna: maticna s nVidia GF7050 chipsetom procesor: AMD Sempron LE-1150 HDD: 320GB S-ATAII MEMORIJA: 2gb ddr ii 800MHz FDD: - opticki pogon: 16x Dual Layer DVD snimac graficka: integrirana, directX 9.0 kompatibilna fax modem: - Mrezna kartica: integrirana, 10/100 Mbps zvucna kartica: integrirana 5.1 kanala monitor: 20" LCD widescreen LG pariferija: tipkovnica, mis, zvucnici Logitech S-120 i sve to za 2600,oo kn cca 370€ da mi je isao slagati po komponentima doslo bi me oko 3200,oo kn... sta vi mislite? |
|
|
muški imaju onu stvar viška, a one dvije manjka :D
|
|
![]() |
|
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Listopad/Oct.2008 u 13:57 |
|
Ovako; ne znam čime ćeš se baviti na kompjuteru, ali po svemu sudeci samo internetom i multimedijom...
Ok je sve ali kad bih ja uzimao ploču sa integrisanom grafikom, uzeo bih sa DX10; sve novije ploče imaju tu podršku, koja je mnogo bolja od ovih starijih varijanti, a nisu mnogo skuplje... Takođe bih uzeo 22" monitor, razlika u ceni je 20-30 evra a mnogo znači u veličini. (Mislim, bez obzira koliko vi žene pričale (ili ne?) da veličina nije presudna, mi muškarci smatramo da jeste!!!) Ili 22'' ili ništa!!!! I da, naravno: JA JEDNOSTAVNO NE PODNOSIM AMD!!!!! |
|
|
|
![]() |
|
bArCaFaN
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
FoLLoW tHe leAdeR Pridružen: 30.Svibanj/May.2007 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 1830 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Listopad/Oct.2008 u 15:02 |
|
Ih Darije, sta fali AMD-u? OK, sada trenutno je malo bolji Intel, ali ne za tolike pare. U prevodu uzeo sam najjaci Phenom za 160 Eura, a takav Intel je oko 300. Neka hvala, i ovo radi posao. A usput, nema sanse da je duplo brzi, jedino sto ima vise mb kesa, ali sporiji FSB.
|
|
|
deUs eSt hOMo
|
|
![]() |
|
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Listopad/Oct.2008 u 15:06 |
|
Ma šalim se ja malo, to je neka druga priča. Naravno brate, da se slažem sa tobom... Ali meni je Intel bio i jeste favorit, što naravno ne znači da AMD ne valja, taman posla....
|
|
|
|
![]() |
|
alma84
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Pridružen: 26.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Poreč Status: Offline Points: 1865 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Listopad/Oct.2008 u 00:16 |
|
koristim ga za net i multi kao sto si i pretpostavio...
ne mislim ostati na tome sto je trenutno, ali za tu lovu....mislim da je pristojno... sto se tice velicine...22" bi mi odgovaralo i vise nego 20", ali 22" mi se definitivno nebi uklopilu u cijeu sobu..ubijalo bi u pojam...tako da... iskreno, uvijek sam zadovoljna s onime sto imam... |
|
|
muški imaju onu stvar viška, a one dvije manjka :D
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |