Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - novi komp - konacno!
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

novi komp - konacno!

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
alma84 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj alma84 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: novi komp - konacno!
    Objavljeno: 15.Listopad/Oct.2008 u 11:52
zadnji put sam pisala da mi je oslo sve k vragu, blago receno, pa lijepo skupila lovu i otisla u trgovinu...
naletila na akciske cijene i evo sto stize:

maticna: maticna s nVidia GF7050 chipsetom
procesor: AMD Sempron LE-1150
HDD: 320GB S-ATAII
MEMORIJA: 2gb ddr ii 800MHz
FDD: -
opticki pogon: 16x Dual Layer DVD snimac
graficka: integrirana, directX 9.0 kompatibilna
fax modem: -
Mrezna kartica: integrirana, 10/100 Mbps
zvucna kartica: integrirana 5.1 kanala
monitor: 20" LCD widescreen LG
pariferija: tipkovnica, mis, zvucnici Logitech S-120

i sve to za 2600,oo kn cca 370€

da mi je isao slagati po komponentima doslo bi me oko 3200,oo kn...

sta vi mislite?
muški imaju onu stvar viška, a one dvije manjka :D
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Listopad/Oct.2008 u 13:57
Ovako; ne znam čime ćeš se baviti na kompjuteru, ali po svemu sudeci samo internetom i multimedijom...

Ok je sve ali kad bih ja uzimao ploču sa integrisanom grafikom, uzeo bih sa DX10; sve novije ploče imaju tu podršku, koja je mnogo bolja od ovih starijih varijanti, a nisu mnogo skuplje...

Takođe bih uzeo 22" monitor, razlika u ceni je 20-30 evra a mnogo znači u veličini. (Mislim, bez obzira koliko vi žene pričale (ili ne?) da veličina nije presudna, mi muškarci smatramo da jeste!!!)
Ili 22'' ili ništa!!!!

I da, naravno: JA JEDNOSTAVNO NE PODNOSIM AMD!!!!!
Na vrh
bArCaFaN View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

FoLLoW tHe leAdeR

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bArCaFaN Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Listopad/Oct.2008 u 15:02
Ih Darije, sta fali AMD-u? OK, sada trenutno je malo bolji Intel, ali ne za tolike pare. U prevodu uzeo sam najjaci Phenom za 160 Eura, a takav Intel je oko 300. Neka hvala, i ovo radi posao. A usput, nema sanse da je duplo brzi, jedino sto ima vise mb kesa, ali sporiji FSB.
deUs eSt hOMo
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Listopad/Oct.2008 u 15:06
Ma šalim se ja malo, to je neka druga priča. Naravno brate, da se slažem sa tobom... Ali meni je Intel bio i jeste favorit, što naravno ne znači da AMD ne valja, taman posla....
Na vrh
alma84 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj alma84 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Listopad/Oct.2008 u 00:16
koristim ga za net i multi kao sto si i pretpostavio...
ne mislim ostati na tome sto je trenutno, ali za tu lovu....mislim da je pristojno...
sto se tice velicine...22" bi mi odgovaralo i vise nego 20", ali 22" mi se definitivno nebi uklopilu u cijeu sobu..ubijalo bi u pojam...tako da...
iskreno, uvijek sam zadovoljna s onime sto imam...
muški imaju onu stvar viška, a one dvije manjka :D
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.