| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Nadogradnja laptopa |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Less
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Nadogradnja laptopaObjavljeno: 06.Listopad/Oct.2008 u 22:59 |
|
Bok svima i iako ovo nije prvenstveno HW forum vjerujem da postoje clanovi dovoljno iskustva da mi pomognu oko ovog pitanja.
Imam HP 6820s laptop Dual core na 1.46 i ATI mobility 1350 128MB Zanima me postoji li mogucnost nadogradnje/zamjene procesora ili graficke te ako postoji zna li tko gdje se mogu kupiti dijelovi. Kratko uputstvo za zamjenu nije na odmet. |
|
![]() |
|
prijatel-MKD
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Pridružen: 16.Srpanj/Jul.2008 Lokacija: MKD Status: Offline Points: 4668 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2009 u 15:21 |
|
Na sledecem linku moze se naci uputstva o tome kako rastaviti, zamjeniti komponente, nadgraditi, i ostalo za Toshiba lap top serije.
http://www.irisvista.com/tech/ Na sajtu se nalaze i linkovi prema drugi toshiba Disassemble, repair, take apart, upgrade, clean Toshiba laptop or notebook yourself. Napomena: vecinom uputsva su na engleskom i japanskom jeziku. Mozda ova upuststva ce vam pomoci i oko druge brendove, provjerite. Ažurirao prijatel-MKD - 10.Ožujak/Mar.2009 u 15:27 |
|
|
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist. |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |