| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Codec |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Dino1111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: CodecObjavljeno: 06.Listopad/Oct.2008 u 00:19 |
|
Imam problema po prvi puta s codec-ima... Instalirao sam nove win. tako da su mi se stari codeci izbrisali što je normalno... I sad skinem ja ffdshow jer sam ga i prije koristio, instaliram i divx codec što bude u BUG Dvd-u pod stalnim programima i njega sam isto prije koristio.... I pokrenem ja divx film tek ono boja "iskrivljena", "svjetlina" i ostalo ja pokrenem drugi file ista stvar.. Idem ja probati namjestiti svjetlinu i to i opet ništa ne mogu narediti da radi normalno... Sad pitanje koje vi codec-e koristite i dali problem još u nečemu osim codec-a???
Hvala! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Dr Dragan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Доца Pridružen: 16.Prosinac/Dec.2006 Lokacija: Рача-Крагујевац Status: Offline Points: 4334 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Listopad/Oct.2008 u 00:27 |
|
Kad radim sistem,instaliram:
- ac3filter - angelpotion - DivX511Bundle - DivXAudio - ffdshow - XVID_04102002_1 - OggDS0995 I gotovo da nisam naisao na film da nije hteo da otvori ili da da bilo kakve smetnje u slici i zvuku
|
|
|
|
![]() |
|
bArCaFaN
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
FoLLoW tHe leAdeR Pridružen: 30.Svibanj/May.2007 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 1830 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Listopad/Oct.2008 u 03:14 |
|
Trebao bi sa samim ffdshow-om da radi kako treba... Ja koristim k-lite zadnjih 100 godina, i nijedan problem nikad nisam imao s' njim...
|
|
|
deUs eSt hOMo
|
|
![]() |
|
Buki
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Weed Expert Pridružen: 06.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 10025 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Listopad/Oct.2008 u 11:11 |
|
K-Lite Codec Pack,ja to koristim i nikada nisam imao niti najmanji problem.Skineš to i instaliraš i ništa drugo ti ne treba.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |