| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Zamjena komentara i ocjene |
Odgovori
|
| Korisnik | |
innuit
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 04.Srpanj/Jul.2006 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 6 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Zamjena komentara i ocjeneObjavljeno: 26.Rujan/Sep.2008 u 11:18 |
|
ma ustvari imam par pitanja, a previše sam lijen za postanje u različitim/odgovarajućim topicima, a i za traženje postoje li već odgovori :)
dakle, nekako mi izgleda logičnije kad se otvori titl da se prvo prikažu komentari na njega nego ocjena. ono, ocjena može biti subjektivna i ništa ne znači, u komentaru bar ponekad bude nešto konstruktivno :) može li se to izmijeniti? (ok, znam da može, no ima li se volje za tim? :) ) onda, edit funkcija u user control panelu ne radi. hoće li ikad proraditi? barem da se može izmijeniti jezik titla, koliko vidim najčešća greška prilikom postanja. onda, vidim da neki ljudi prave frku oko toga što im potpis nestane kad se napravi resync za novi release. a ono, ako vam je toliko stalo do potpisa&zasluga, stavite ga tijekom špice, ne na početak/kraj titla. lp |
|
![]() |
|
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Rujan/Sep.2008 u 12:34 |
|
Edit verovatno nikada neće biti dostupan korisnicima, zbog sigurnosti baze...
|
|
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |