Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Isprekidane linije...
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Isprekidane linije...

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Isprekidane linije...
    Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2008 u 17:34
Nisam siguran da je ovo hardware-ski problem, ali za sad sam stavio temu ovde...

Kompjuter je:
Matična: Gigabyte AMD Socket AM2 GA-M55S-S3
Grafička: Nvidia GeForce 8400 GS
Procesor: AMD na 2GHz, mada to sad nije toliko ni bitno, kao ni ostale komponente...

E ovako, doneo mi je drugar kompjuter da mu formatiram disk. OK, nikakav problem.. Sve OK, formatiranje, krene instalacija, ... završi se. Instaliram drajvere za "stvarčice" na ploči i krenem sa instalacijom drajvera za grafičku i buuuu zacrni se ekran i ostade da blinka samo crtica u gornjrm levom uglu. I to je to, mrtav!! Po restartovanju i podizanju ekrana onaj crni ekran sa Windows-ovim logom izgleda ovako:

Znači, ima te uzdužne isprekidane linije...

I onda, od tad nema boga da se instaliraju drajveri za grafičku. Sve ostalo može, ali ovo NE!!! Sve sam probao, najnovije drajvere sa sajta, jedan XP, drugi XP, SP2, SP3, flešvao BIOS, stavio najnoviji...

Probao sam sve što mi je palo na pamet... Ideja više nemam... Vi? 
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2008 u 18:26
Koliko sam uspeo da shvatim iz tvog teksta ovo mi mirise na novu graficku. Simptomaticne mi te crtice po ekranu!
Vladika
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2008 u 18:31
Da, ali nov je kompjuter, još uvek mu ni garancija nije istekla... To mi je i problem jer ne mogu da otvorim kućište.. Možda je prašina, možda je grafička ispala malo iz ležišta.. možda...
Na vrh
Dr Dragan View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Доца

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dr Dragan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2008 u 18:41
Najbolje u servis pa nek se oni bakcu     
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2008 u 19:31
Originalno postovano od strane darije darije piše:

Da, ali nov je kompjuter, još uvek mu ni garancija nije istekla... To mi je i problem jer ne mogu da otvorim kućište.. Možda je prašina, možda je grafička ispala malo iz ležišta.. možda...

ma mozes da otvaras, nema veze sto je pod garancijom

Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2008 u 19:48
Ili sam ja lud ili nam mladenci pokušavaju reći da bi htjeli nove kompjutere kao svadbeni dar. Prvo Alma, a sad Darije. Mislim, stvarno... LOL LOL LOL
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2008 u 20:51
vako je meni na TVu kad mi je istovremeno uljuceno ... i DVD plejer i kablovska TV
:D
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2008 u 21:43
Ne kužim zašto se toliko brineš Darije kad ti je još pod garancijom,lijepo ga odvedi njima ili u servis pa neka se oni zajebavaju s tim,a ako je otišla grafička dobit ćeš novu ako je kako kažeš pod garancijom.I ne,nemoj ga sam otvarati jer bi ti mogli srat onda u vezi garancije.Ajde nadam se da ćeš to riješiti i sretno...    
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Rujan/Sep.2008 u 00:40
Originalno postovano od strane Vedder Vedder piše:

Originalno postovano od strane darije darije piše:

ma mozes da otvaras, nema veze sto je pod garancijom

Ceniš? Ma nije moj, da je moj do sad bi bio otvoren 1000 puta, opran, usisan i izglancan, ali drugar će me ubiti ako mu "pokvarim" garanciju...

Originalno postovano od strane iromafia111 iromafia111 piše:

Ili sam ja lud ili nam mladenci pokušavaju reći da bi htjeli nove kompjutere kao svadbeni dar. Prvo Alma, a sad Darije. Mislim, stvarno... LOL LOL LOL

Pu, pu, daleko bilo... Moja zver radi kao sat, ovo mi drugar doneo njegov kompjuter...

Originalno postovano od strane Buki-Fiume Buki-Fiume piše:

Ne kužim zašto se toliko brineš Darije kad ti je još pod garancijom,lijepo ga odvedi njima ili u servis pa neka se oni zajebavaju s tim,a ako je otišla grafička dobit ćeš novu ako je kako kažeš pod garancijom.I ne,nemoj ga sam otvarati jer bi ti mogli srat onda u vezi garancije.Ajde nadam se da ćeš to riješiti i sretno...    

Ne brinem ja nego moj drugar. Da se ja pitao ja bih to otvorio, pa prvo usisao prašinu i "podmazao", pa onda probao, pa ako opet neće skinuo grafičku i stavio je na drugu ploču... Otkrio bih svakako šta je problem, jer servisima verujem taman koliko i Censored
Na vrh
bArCaFaN View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

FoLLoW tHe leAdeR

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bArCaFaN Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Rujan/Sep.2008 u 01:44
Ne znam Darije zasto mislis da ako je nova graficka, mora biti i ispravna... U zadnjih godinu dana se pojavila gomila nekih proizvodjaca grafickih koji su nista drugo do krs! A ta 8400 GS je najveci krs koji sam video u zivotu.  Da ne znas mozda koji je proizvodjac?

A sto se konkretno tog problema tice, grafika je 100% u pitanju, nek' odma' to nosi na reklamaciju...
deUs eSt hOMo
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Rujan/Sep.2008 u 02:36
tako će i biti...
Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Rujan/Sep.2008 u 03:10
eee j to kad kupis komp koji je ceo sklopljen i zapecacen sad ce krene natezanje i cekanje da se vrati sa garancijetj dok dijagnostikuju kvar,pa da gaistestiraju pa ako imaju na lageru pa vam te pa tam te
mene tako cimali za plocu mesec dana ali kad im zapretis trzisnom srede sve ocas posla samo se raspitaj za broj trzisne pre znaju ga napamet sigurno (obozavam ovog smajlija)

nego da nisi probao vistu ovih dana je dosta ljudi hvali

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Rujan/Sep.2008 u 09:43
Da li sam probao šta????
Na vrh
bArCaFaN View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

FoLLoW tHe leAdeR

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bArCaFaN Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Rujan/Sep.2008 u 10:17
E da, probaj Vistu, mozda vise nece biti linija...LOL
deUs eSt hOMo
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.