Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Uvod > Novi članovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Pozdrav
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Pozdrav

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
softkiller View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj softkiller Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Pozdrav
    Objavljeno: 18.Rujan/Sep.2008 u 12:58
    Pozdrav svima
Eli
Na vrh
pejafor3 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pejafor3 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Rujan/Sep.2008 u 13:17
NE VALJA TI PORUKA!!!

Slušaj...

Prvo: Napises svoje ime i onda kazes... Pozdrav ja sam taj i taj!
Drugo: Onda malo nahvališ sajt i kažeš.... SUPER STE, sve sam nasao ovde sto mi treba!
Treće: Onda se na kraju zahvališ moderatorima a posebno adminima ovog sajta sto uspevaju da vode ovako dobar forum i sajt!
Četvrto: Ponudiš se da nekako pomogneš iako nisi prevodio...
Peto: Čuvaj se ČUDAKA na ovom forumu!!! To je SEKTA. Oni kad te uhvate... nećeš moći da odeš sa ovog foruma, bićeš rob obog foruma!!!

Šalim se... dobro došao! Smile
Na vrh
joya View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj joya Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Rujan/Sep.2008 u 14:03
Uglavnom kolega pejafor ti je sve rekao!

I zatosmile116
Nije ko što nije, jer da jeste bilo bi, a nije!
Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Rujan/Sep.2008 u 14:44
Pejo, zaboravio si pod šest. Dakle:
6(66): Raznorazne Pejafore i ostale slušaš samo ako si pijan.

Dobrodošao...
Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Rujan/Sep.2008 u 14:56
najvise se cuvas ovih iz "translator grupe" kao stalno zovu i nude i zovu na neko pivo pelinkovac ali sve je to zamka samo da te navuku da ko sto rece peja postaes rob sajta a posle toga mozes samo da

u svakom slucaju upozoren si na samom pocetku da ce iskustvo i ljudi koje upoznas ovde biti nesto sasvim drugacije od onog na sta si navikao

dobrodosao

Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Rujan/Sep.2008 u 15:29
Ma da. Ti translatori, to ti je gamad jedna. Evo vidiš, ovaj Luka (iznad)...u početku bio fin dečko, svi ga zagotivili. A onda nam je pokazao svoju sliku. Sad svakih 15 minuta moram da sklanjam ženu sa monitora, jer neće da izađe na dobro ako nastavi da balavi po njemu.
Na vrh
bArCaFaN View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

FoLLoW tHe leAdeR

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bArCaFaN Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Rujan/Sep.2008 u 16:02
Postite coveka da dise, samo mu pretite nekim pravilima ccc...LOL

smile116
deUs eSt hOMo
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Rujan/Sep.2008 u 16:14
Originalno postovano od strane bArCaFaN bArCaFaN piše:

Postite coveka da dise, samo mu pretite nekim pravilima ccc...

...reče kafedžija, i pljunu u pivo.
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Rujan/Sep.2008 u 16:40
Excuse me, ima li problema? smile74

Prijatelju, ako bude problema, samo se javi. Moji su rođaci ludi kad nemaju posla. Čuvaj se ovih sumljivih tipova. Ovaj kafedžija ulijeva vodu u piće, Luka je ispalio na živce, Peja poludi kad spomeneš ABS, sa Joyom ne razgovaraj o kareteu, a ovaj sa gitarom... Mamma mia! LOL
Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Rujan/Sep.2008 u 16:59
e cudak cudak pa sto si sacuvao slliku sam lepo posle skinuo facu i ostavio tigrica. kazii zeni da sam ocelavio osedeo da mi je to slika iz mladjih dana ma nakaju nisam to ja nego mi bilo bezveze da stavim svoju mnogo sam bre ruzan
polako sredjujem zivce jos samo da mi puste konacno adsl i prvi deo plate i bicu ok

Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Rujan/Sep.2008 u 17:04
Znači da kažem da si teško bolestan, da imaš zadah, da ti smrde noge i da su ti isključili vodu zbog neplaćenih računa?

Ažurirao cudak_31177 - 18.Rujan/Sep.2008 u 17:05
Na vrh
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Rujan/Sep.2008 u 17:31
bez spama ovdje molim!Obrisat ću vam postove ako nastavite!!

@t: Dobrodošao softkiller
Na vrh
alma84 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj alma84 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Rujan/Sep.2008 u 18:14
..bebinjo ti nije tako ostar kao sto se cini....u dusi je jos beba, pa voli da svi skacu oko njega...

hmm...za cudaka su te upozorili, pejo ce ti vrlo moguce napraviti slikovnicu sa natuknicama (na kraju ti vjerovatno savjetovati da ubijes nekoga - nista strasno)...
iro tj mafija je - pzi - mafija..tako da..i tu je sve receno..
barcafan ce te prvom prilikom napit i obecat ti tetku za strip....

a ja ti zelim dobrodoslicu...
(btw si musko il zensko???)...
muški imaju onu stvar viška, a one dvije manjka :D
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.