| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Da li moze neko da mi pomogne |
Odgovori
|
| Korisnik | |
djani_666
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Da li moze neko da mi pomogneObjavljeno: 17.Rujan/Sep.2008 u 17:34 |
|
Ljudi jel bi mogao neko da mi pomogne da nadjem srpski titl za ove filmove. Stvarno sam izgubio ideju gde vise da trazim,smorilo me najstrasnije
Tako da sam veoma zahvalan unapred onome ko mi pomogne Flaming Star (1960) http://www.imdb.com/title/tt0053825/Ironweed (1987)http://www.imdb.com/title/tt0093277/Ship of Fools (1965)http://www.imdb.com/title/tt0059712/Knights of the Round Table (1953)http://www.imdb.com/title/tt0045966/Ažurirao djani_666 - 17.Rujan/Sep.2008 u 18:16 |
|
![]() |
|
bArCaFaN
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
FoLLoW tHe leAdeR Pridružen: 30.Svibanj/May.2007 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 1830 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Rujan/Sep.2008 u 19:33 |
|
Brate, otvori SW i pocni polako sam da prevodis jer ces se nacekati, veruj mi...
|
|
|
deUs eSt hOMo
|
|
![]() |
|
djani_666
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Rujan/Sep.2008 u 07:29 |
|
Jeeeeeste a fakultet ce da mi zavrsi neko drugi
![]() Ipak mi ostaje da se nadam da ce da se nadje neka dobra dusa koja to vec ima Osim toga ne mogu da verujem da nikog ne interesuju ovi filmovi... (ili gledaju bez prevoda) |
|
![]() |
|
luka0037
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Zakeralo Pridružen: 04.Ožujak/Mar.2008 Lokacija: Krusevac Status: Offline Points: 6630 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Rujan/Sep.2008 u 18:38 |
|
samo polako pocni da prevodis iz hobija nece ti smetati faxu i uz to ces uvezbati jezik bolje nego na faxu i da placas profesore
svakog dan po 100tinak redova i eto filmica a to ti je max sat vremena ako kuckas kao ja uzasno sporo koristeci standarna 3 prsta
|
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bArCaFaN
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
FoLLoW tHe leAdeR Pridružen: 30.Svibanj/May.2007 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 1830 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Rujan/Sep.2008 u 19:54 |
Anyway, kako sam ja zavrsio fax, a usput prevodio filmove? Ne treba ti mesec dana rada da bi ga preveo. Dovoljno je 3-4 dana da prevodis po dva sata i eto titla... |
|
|
deUs eSt hOMo
|
|
![]() |
|
luka0037
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Zakeralo Pridružen: 04.Ožujak/Mar.2008 Lokacija: Krusevac Status: Offline Points: 6630 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Rujan/Sep.2008 u 20:26 |
|
pa kolko sam ja skapirao ljude ovde dosta nas ima fakultetsku diplomu i pored filmova nego dobro ti nama dosao i polako preveo ti ili neko drugi bice prevoda
|
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
djani_666
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Rujan/Sep.2008 u 14:14 |
|
Ama bre ljudi opusteno,samo sam pitao da li neko ima prevod i odma me napadoste koliko sam lenj
Ma da budem iskren meni ne treba taj prevod,razumem i bez njega,nego sto sam hteo da odnesem filmove majci i sestri(ovo nemoj da neko komentarise ),a njima je frka da gledaju bez toga.Nije valjda neko pomislio da volim filmove sa Elvisom ffs .Ironweed je vrh btw |
|
![]() |
|
luka0037
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Rujan/Sep.2008 u 15:06 |
|
lepo je to sto razaumes filmove bez prevoda i sto si hteo da obradujes mamu i sestru, tako sam i ja poceo hteo maloj komsinici koja je bila bolesna da olaksam bolest i pomognem da kad se vrati u skolicu ima sa drugarima o cemu da prica , i tako preveo hortona.
nego bilo bi lepo da svoje znanje i lepotu nesebicno podelis sa drugima odvajajuci samo par sati da prekucas to sto ti vec razumes u par linija koje ce svi razumeti Ažurirao luka0037 - 21.Rujan/Sep.2008 u 15:25 |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
djani_666
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Rujan/Sep.2008 u 21:16 |
|
lepo je to sto razaumes filmove bez prevoda i sto si hteo da obradujes mamu i sestru????????????
to sta je lepo i sta ja treba da obradjujem je moja stvar i mislim da te se savrseno ne tice.Samo sam pitao da li neko ima te prevode i nisam znao da ima toliko dokonih ljudi koji ce da daju takve komentare.Ako nema iskulirajte molim vas sa takvim izjavama |
|
![]() |
|
Sentinel
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Walking Time-Bomb Pridružen: 30.Studeni/Nov.2006 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 2736 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Rujan/Sep.2008 u 23:21 |
|
covece OLADI malo
Ažurirao Vedder - 21.Rujan/Sep.2008 u 23:29 |
|
|
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
|
|
![]() |
|
blackpearl
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Pridružen: 23.Kolovoz/Aug.2005 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 5710 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Rujan/Sep.2008 u 23:33 |
|
Ovde ide lock da ne bi doslo do dalje prepirke
djani_666 prevoda il ima il ne prati temi http://www.divx-titlovi.com/Forum/forum_posts.asp?TID=20482 i nadaj se da ce neko uzeti da prevede |
|
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |