Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - lepljenje titlla
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

lepljenje titlla

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
ciira View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ciira Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: lepljenje titlla
    Objavljeno: 15.Rujan/Sep.2008 u 20:40
znam da je tema stara ali nigde nisam naso staru raspravu,inace imam hard disk od 500g Pockart Bell,i kao moze da mmenja dvx ali ne vidi prevode,pamozda bi mogo da mu pomognem da vidi ,naravno uz vasu pomoc
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Rujan/Sep.2008 u 20:46
Imaš hard disk u okviru kompjutera? I NE VIDI PREVODE!!!!????
Na vrh
ciira View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ciira Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Rujan/Sep.2008 u 21:24
ne u odvojeni i ne vidi na tv

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Rujan/Sep.2008 u 21:31
Imaš eksterni HDD i priključuješ ga na TV? Čime? Daj bre brate objasni lepo, nemoj da ti "čupam" reči....
Na vrh
ciira View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ciira Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Rujan/Sep.2008 u 17:28
da esterni ,ja se iuzvinjavam za juce Drije misliosm sam da mi navedes program za lepljenje,Juce je bio zenin rodjendan i kao ,bas moras i danas da budes na kopu.Jeste spoljni i ima daljinskiu ko Dvd ili Dvx.TOje to videcu dali mogu da prikacim sliku

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Rujan/Sep.2008 u 17:39
Ma lako ćemo za lepljenje, nego je meni još uvek nejasno gde ga ti priključiš?
Na vrh
ciira View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ciira Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Rujan/Sep.2008 u 17:45
ima skar  kao dvd pler i ima takvu funkciju da radi kao pler.kako da prikacim sliku ovde .ili evo ti sajt.wwwPockard Bell.com
Na vrh
ciira View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ciira Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Rujan/Sep.2008 u 17:46
a da model je3500
Na vrh
ciira View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ciira Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Rujan/Sep.2008 u 18:57
i opet ja Pomoc?Smile
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Rujan/Sep.2008 u 19:45
Dobro, bar smo nešto rešili. Znači imaš eksterni HDD, koji je u stvari i multimedijalni player, a povezuje se sa televizorom i nemaš titlove na njemu.

Ok. Moj ti je savet da mu upgrade-uješ software novom verzijom koja podržava prevode:
http://forum.packardbell.com/en/viewtopic.php?t=47358

Međutim, nisam siguran koliko si vičan tome, pa bi bilo dobro da ti to odradi neko ko se razume u sve to... DA NE BI UNIŠTIO HDD!!!!!

Inače, da se vratim na početak i lepljenje titlova:
http://www.divx-titlovi.com/Forum/forum_posts.asp?TID=11455&PN=1

Ažurirao darije - 16.Rujan/Sep.2008 u 19:48
Na vrh
ciira View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ciira Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Rujan/Sep.2008 u 17:57
Darije Hvala ti.Clap imas pivo kad navtatis u italiju
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Rujan/Sep.2008 u 19:32
Brate, hvala ti, jel odgovara sutra oko 13 i 45?
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,242 sekundi.