Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - problem MSN???
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

problem MSN???

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
alekovac View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj alekovac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: problem MSN???
    Objavljeno: 11.Rujan/Sep.2008 u 14:03
Ima li netko problema sa logiranjem na NSN, meni jucer i danas nece se logirati
ako slucajno uspije, izbaci me za par minuta
sta se desava???
svaki kraj je tek novi pocetak
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Rujan/Sep.2008 u 14:25
smak svijeta, prethodnica 4 jahaca apokalipse su pobjeda bosne 7:0 i naravno pad M$ servera...
nadam se da si spreman za drugi dolazak

Ažurirao Sentinel - 11.Rujan/Sep.2008 u 14:26
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
pejafor3 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pejafor3 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Rujan/Sep.2008 u 11:30
Originalno postovano od strane alekovac alekovac piše:

Ima li netko problema sa logiranjem na NSN, meni jucer i danas nece se logirati
ako slucajno uspije, izbaci me za par minuta
sta se desava???

ima neki novi virus od pre mesec dana.
Ako ti je neko slucajno posalo link da odes na neku stranicu
fazzamobi.com ili tako nesto... tu je kao neki softver za ubrzavanje veze...
uglavnom... ko se zarazi na taj nacin, bot ti se nakaci na msn i pravi sranja... tako nesto, ne secam se, citao sam pre skoro mesec dana.
Na vrh
bArCaFaN View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

FoLLoW tHe leAdeR

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bArCaFaN Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Rujan/Sep.2008 u 11:32
Opali windows i pici dalje...Wink
deUs eSt hOMo
Na vrh
joya View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj joya Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Rujan/Sep.2008 u 14:20
Ma proradit ce to se desi i meni ako vec i nije proradio.
A naravno ne posjecuj ono sto ti neko salje odma ce biti GUTAVO.
Nije ko što nije, jer da jeste bilo bi, a nije!
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Rujan/Sep.2008 u 14:59
Deinstaliraj MSN, "poli" ga benzinom i nikad ga više ne stavljaj na kompjuter!!!! smile56
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Rujan/Sep.2008 u 15:14
aj probaj ovako:
idi u control panel, add or remove programs, i nadji u listu ako imas MSN Messenger ili Windows Live Messenger..... i to fino obrisi..
onda skini ovaj:
http://rapidshare.com/files/144655206/Install_MSN_Messenger-7.5.exe.html

instaliraj i NE startuj ga, nego idi na desktop gde imas njegovu ikonu MSN Messenger 7.5 i desan klik na nju, properties, onda na find target i cim ti nadje msnmsgr na njega opet desan klik i properties ides onda na compatibility i podesi  Compatibility mode ovako:

i na kraju startuj MSN Messenger 7.5 preko ikonu sa desktopa i pokazace ti kao neki repairing, i radice sve ko sat. bar kod mene tako radi...
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Rujan/Sep.2008 u 23:14
ma pogledaj koji error ti izbacuje nakon neuspješnog spajanja i upipkaj u google "error (taj broj)" i lijepo ti izbaci u čemu je problem i kako riješit problem...bar je s msn-om lagano rješit probleme, ne trebaš ništa deinstaliravati...
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Rujan/Sep.2008 u 00:14
ma ljudi bilo je problema s M$ serverom nekih pola dana al sad je sve ok...
sta se uopce obazirete na ove budalastine, mislim ono stvarno, sad smo jos postali i jaslice?
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
Lucky_Mkd View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Lucky_Mkd Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Studeni/Nov.2008 u 18:12
Pomos treba mi pomos sa msn ne mogu da ga startovam odma mi izleguva Troubleshoot a kad idam na repear sve mi stiklira kako da je dobro neznam sta moze da bide pomos 
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2008 u 10:28
Originalno postovano od strane Lucky_Mkd Lucky_Mkd piše:

Pomos treba mi pomos sa msn ne mogu da ga startovam odma mi izleguva Troubleshoot a kad idam na repear sve mi stiklira kako da je dobro neznam sta moze da bide pomos 

Originalno postovano od strane Dngy Dngy piše:

ma pogledaj koji error ti izbacuje nakon neuspješnog spajanja i upipkaj u google "error (taj broj)" i lijepo ti izbaci u čemu je problem i kako riješit problem...bar je s msn-om lagano rješit probleme, ne trebaš ništa deinstaliravati...

Jel tako teško pročitati par postova u temi?
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.