Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software > BLURAY i HDTV
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Stavljanje titlova u 720p.HDTV.x264.INTERNAL-hV
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Zatvorena temaStavljanje titlova u 720p.HDTV.x264.INTERNAL-hV

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Sokolsivi View Drop Down
member
member

Status: Offline
Direktni link do posta Tema: Stavljanje titlova u 720p.HDTV.x264.INTERNAL-hV
    Objavljeno: 08.Rujan/Sep.2008 u 15:36

Momci moze pomoc

Skinuo sam ripani 720p.HDTV.x264.INTERNAL-hV star wars i titl za njega
medjutim sa BS playerom kada pokusavam staviti titl neide samo se pokazuje
engleski titl.

Novi sam ovdje pa ako moze mala pomoc¡ kako staviti nas sub unutra ?

Ažurirao Sokolsivi - 08.Rujan/Sep.2008 u 15:38
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Direktni link do posta Objavljeno: 08.Rujan/Sep.2008 u 15:42
probaj kad startujes taj film u bs player, kod subtitles, idi na primary subtitle i odaberi titl koji oces. po default on cita titl koji je spakovan u mkv fajl.
Na vrh
Sokolsivi View Drop Down
member
member

Direktni link do posta Objavljeno: 11.Rujan/Sep.2008 u 00:03
i dalje imam pronlem , a new hope radi s našim titlom , the phantom menace
nikako da proradi , probao sam staviti titl prije nego što film spojim i poslije
ista stvar samo na engleskom titl nikako da dobijem titl idem da probam ostale filmove iz serije.
Na vrh
Sokolsivi View Drop Down
member
member

Direktni link do posta Objavljeno: 11.Rujan/Sep.2008 u 00:41
mislim da ne radi titl za taj film, probao sam staviti titl od drugog
filma i on je radio, ako mi netko može reći gdje da nađem drugi titl
za film :Star.Wars.Episode.I.The.Phantom.Menace.1999.720p.HDTV.x264.INTERNAL-hV

Ažurirao Sokolsivi - 11.Rujan/Sep.2008 u 00:42
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Direktni link do posta Objavljeno: 11.Rujan/Sep.2008 u 00:46
aj probaj ovaj bsplayer kod mene radi perfektno, ne znam sta bi bilo drugo problem:
http://rapidshare.com/files/144237431/BS.Player.Pro.v2.28.964.Multilingual.Incl.Keymaker-CORE.rar.html

Na vrh
Sokolsivi View Drop Down
member
member

Direktni link do posta Objavljeno: 11.Rujan/Sep.2008 u 10:32
Stari hvala ti na pomoći , izgleda da me zezo BS player
stavio sam ovaj tvoj i radi bez greške još jednom hvala.
Clap

Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Direktni link do posta Objavljeno: 11.Rujan/Sep.2008 u 21:32
super, drago mi je da je pomoglo. pozz
Na vrh
suadnovic View Drop Down
Banned user
Banned user

Direktni link do posta Objavljeno: 01.Listopad/Oct.2008 u 21:11
Originalno postovano od strane icemaher icemaher piše:

aj probaj ovaj bsplayer kod mene radi perfektno, ne znam sta bi bilo drugo problem:
http://rapidshare.com/files/144237431/BS.Player.Pro.v2.28.964.Multilingual.Incl.Keymaker-CORE.rar.html

Daleko od toga da je BSPlayer savrsen. Koristim zadnju 2.31 Pro verziju, i cini mi se da sa reprodukcijom zvuka kod njega nije sve kako treba. Naime, zvuk je jako prigusen, tako da klizac moram da pomerim skoro do kraja, ako nesto hocu da odgledam. Isti film ima razlicit tonalitet u njemu i recimo VLC Player-u ili WMP-u. Neznam zasto je to tako, ima li neko neki savet?

Na vrh
let4mi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Direktni link do posta Objavljeno: 02.Listopad/Oct.2008 u 00:29
pa imas u bs playeru ekvilajzer za zvuk pa mozes da ga ispodesavas kako oces...
Na vrh
rbarron View Drop Down
member
member

Direktni link do posta Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2008 u 12:02
Dobar besplatni player je KM Player .Ima puno opcija pa kad se fino podesi radi savrseno

Pozdrav
Na vrh
bossboss View Drop Down
member
member

Direktni link do posta Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2010 u 14:06
Ljudi nemojte gledat filmove(posebno HD je)sa BS playerom ili takvim podobnim.A zašto?Zato jer ovi player ima posve deformiranu sliku jer več na početku filma vidiš kad se film počne i kad nije film kroz cjeli ekran kad piše ko igra i onda začas se filma nevidi a na ekranu vidiš sivu maglenu sliku na TVLCD ili monitoru a to nebi smjelo ,da se vidi(kao da ima još jednu plast ili filter sivi kroz original sliku) jer kad za sekundu nema ništa na ekranu se mora ekran vidjet posve crn a ne sivina kroz ekran i odzgora crne crte(to je kad nema film sliku kroz cjeli ekran)on se mora izlit sa ekranom tvojim ova crnina.Neznam ako meje ,ko razumijo ,neki jesu sigurno a to su oni koji imaju player,da ima funkciju sharpen da uključi.Uglavnom bs player ima sliku sivo-maglena neizoštrena i zato ja vam ga ne priporučujem jernedočete do prave kvalitete HD slike,slika mora bit ista kao da slikaš sa aparatom dobrim.To je bio player godine npr.2000 dobar,a sad ma poznjem mogo bi reč hekere i svi gledaju sa MPC-homecinema playerom i oni sa HDbitsa uploaderi i moderatori gledaju sa tim playerom jer znaju ,da ima najbolju sliku ako daš uključiš funkciju WMR9 i onda ti da oslobodi funkciju da moreš uključit taj shaders-SHARPEN.Ja nebi mogo imat sivinu maglenu kroz sliku-ekran nikako.I još MPC-homecinema ti neopterečuje računalo.Ako nađem koji link kako izgleda slika sa bs playerom ili sličnim VS MPC-homecinema ču ga dat priljepit link pa čete vidjet koja razlika,ma da si napola čorav to vidiš jer je stvarno prava slika kaka mora bit,a i zvuk nije progušen npr.A za sliku moraš normalno i u grafičnoj kartici sve naštimat na kvalitetu-,boje.Ja nekažem ja se nerazumijem baš puno puno u HD stvari,al kad mi je stručko pokazo i reko kad je vidio moju sliku sa BS playerom se je počeo smijat i kaže pa šta gledaš sa tim vidi kaku grdu sliku imaš,ja sam mislio šta bolje nemore bit pa to je HD,ajoj kaže on to nije ni slično HD ju pravom,i idem ja kod njega i dadne HD film pa ja nisam mogo verovat kako ima on tako hudo-dobru dobru ostru,-(boje fenomenalne)sliku,a kako ja imam bolji LCD i niti slično njegovoj sliki moj HD kad ga zavrtim.I onda mije on srihto ovaj MPC za svima uključinim funkcijama što moraju bit ako hočeš,da imaš pravu HD sliku.
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Direktni link do posta Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2010 u 14:10
vjerojatno si i imao nesto pametno za rec, ali brate poradi na pravopisu, ili bar pogodi razmake da te se moze razumjet...
odusto sam nakon treceg pokusaja citanja
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Direktni link do posta Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2010 u 14:15
moram priznati da nisam shvatio šta si htjeo reći,osim da BS player ne valja..
Na vrh
bossboss View Drop Down
member
member

Direktni link do posta Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2010 u 14:56
Znam ,da moj pravopis nije baš...A znam ,da pišem po slovenski bi još manje razumjeli,tako ,da ja sam probo bar kolko tolko,da napišem po vaše.Vglavnom poguglajte malo kakvu sliku ,da BS player a kakvu sliku da MPC sa sharpen funkcijom,pa sami ocjenite ako se isplati gledat sa BS -om.Nekažem ,da BS player baš nija za nikud,dobar je šta se tiče:otvara sve,ljep je itd. ali momci slika je magleno siva al neko to kao nevidi jer nije vidio bolje očito još ,i misli kako je sivo-maglena.Neznam malo probajte istražit ovu temu pa čete vidjet.Ja ,da gledam sa bs p. nebi nikad dawnloado HD stvari jer bi impo istu sliku kao i dvd kvaliteta i to se zamene neisplati,onda bi rađe gledo divx sa magleno-sivom  slikom.Ako ,ko oče,ako nek si prvo dawnloada MPC-Homecinema npr. ovog ali nije najnoviji jer na ovoom sajtu nemaju najnovije MPC -homecinema playere:ali ok je i ovaj:http://sourceforge.net/projects/mpc-hc/files/MPC%20HomeCinema%20-%20Win32/MPC-HC%20v1.3.1249.0_32%20bits/MPC-HomeCinema.1.3.1249.0.(x86).exe/download i onda ako koga zainteresira kako ga usposobit za najbolju sliku neka piše ili tu ili na moj mail:sladzan@gmail.com i ja ču mu bez problema napisat sav postupak kako,da napravi da sliku izostri i ,da se reši magleno sive slike,a samo par funkcija obkljukaš-zacahnaš sa točkicom(neznam kako se kaže po vaše "obkljukaš")i to je to,nije teško i nije dosta posla,ma svaki početnik bi razumijo šta napravit aku mu pošaljem to šta napravi,jer bi polako od početka do kraja napiso kako napravit.Npr.otvoriš player pritesneš ovo ideš pod ovo>onda ovo>shaders>sharpen isključiš player i opet otvoriš film ponovno isti recimo,da se funkcija upali,jer odma neprimi moraš ugasit jednom player.Volio bi,da vidite stvarno kakva je razlika u sliki.Jedino sa win.7 moraš sam u grafičnoj kartici nekako dat boje na full i onda imaš sve i boje prave,a ostru i ljepu nemagleno  sivu sliku si več srihto u playeru.Ma neču više,da pišem jer to bi morali,da vjerujete vi a najbolje ,da vidite sami o čem pričam,o razliki velkoj u sliki.Ja vam želim,da gledate ljepo u najboljio sliki a vi kako očete i kako vam je najbolje napravite.Uživajte u gledanju HD stvari.Ljep pozdrav i Slovenije svima,uživajtehttp://sourceforge.net/projects/mpc-hc/files/MPC%20HomeCinema%20-%20Win32/MPC-HC%20v1.3.1249.0_32%20bits/MPC-HomeCinema.1.3.1249.0.(x86).exe/download
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Direktni link do posta Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2010 u 14:58
Ja sam shvatio ovaj dio:

Originalno postovano od strane bossboss bossboss piše:

a sad ma poznjem mogo bi reč hekere i svi gledaju sa MPC-homecinema playerom i oni sa HDbitsa uploaderi i moderatori gledaju sa tim playerom jer znaju ,da ima najbolju sliku ako daš uključiš funkciju WMR9 i onda ti da oslobodi funkciju da moreš uključit taj shaders-SHARPEN.Ja nebi mogo imat sivinu maglenu kroz sliku-ekran nikako.I još MPC-homecinema ti neopterečuje računalo.

Nagradna igra: Nađite da se netko na ovom forumu žalio da mu nešto ne valja sa Media Player Classicom.
Na vrh
bossboss View Drop Down
member
member

Direktni link do posta Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2010 u 15:08
Evo ako se slažete ima bs player približno istu sliku kao i gom player.Približno ista playera su to,ako se slažete.Ja sam na brzinu(u 2 minute posla našo ovo)našo ovo,da vidite bar malo nabrzinu kakva je razlika i sliki i u bojama,posebno u crni boji se ovdje vidi npr. .Evo otvorite ovaj sajt slovenski je yebiga i sa kurzurom se malo premaknite dole i vidjet čete sliku prvu od MPC-homecinema a druga dolje je od GOM playera i vidi se več tu kakva je razlika a kamol na svom ekranu kada sam gledaš.Evo pa probajte ovo otvorit:http://www.google.si/url?sa=t&source=web&ct=res&cd=2&ved=0CBEQFjAB&url=http%3A%2F%2Fwww.joker.si%2Fmn3njalnik%2Flofiversion%2Findex.php%2Ft149034-50.html&ei=23RQS92aMY-I_AatluyqCg&usg=AFQjCNFDDHtVnFYqbFKQXtdvYLvv_aSUyQ&sig2=9oFpB3G5fqjqZOPTTbZuyQ
Na vrh
bossboss View Drop Down
member
member

Direktni link do posta Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2010 u 16:59
A da za VLC player negovorim kakvu ogabnu sliku dadne tek taj player.Ok dosta je ovoga jer ova tema nije za tu pisat.Ajde pozdrav svima,sretna nova.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.