Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Smallville
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Smallville

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
mmacek15 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mmacek15 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Smallville
    Objavljeno: 04.Ožujak/Mar.2004 u 18:20
Da li netko ima tu seriju na divx-u?
MUJC
Na vrh
mmacek15 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mmacek15 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Ožujak/Mar.2004 u 22:29
Koliko sveukupno sezona ima
MUJC
Na vrh
Tonka View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Tonka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Ožujak/Mar.2004 u 22:51
Ja imam na jednom cd-u prvih 5 epizoda.
Na vrh
ROmeo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ROmeo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Ožujak/Mar.2004 u 17:20
Ja sam uzeo u videoteci dvd i pita je li ovo film ili serija i zenska kaze film premda zaminjiva muž pa nema veze o filmovima ali film traje oko 1:30 i iz jednog je komada, cak mi se cini na kraju kad se prikazuju imena glumaca da pise da su to ustvari nekoliko serija spojene u jednu, film zavrsava kako superman pobijedi ono covijeka kukca
Na vrh
Tonka View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Tonka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Ožujak/Mar.2004 u 21:37

Originalno postovano od strane ROmeo ROmeo piše:

Ja sam uzeo u videoteci dvd i pita je li ovo film ili serija i zenska kaze film premda zaminjiva muž pa nema veze o filmovima ali film traje oko 1:30 i iz jednog je komada, cak mi se cini na kraju kad se prikazuju imena glumaca da pise da su to ustvari nekoliko serija spojene u jednu, film zavrsava kako superman pobijedi ono covijeka kukca

To ti je pilot epizoda.

Na vrh
Dale Cooper View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dale Cooper Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Ožujak/Mar.2004 u 21:24
ja imam na 2 dvd-a epizode 1-8
Watch the weather change...
Na vrh
Jonnzy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jonnzy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Ožujak/Mar.2004 u 22:34
mene zanima prva sezona dvd-rip ili na dvd-ovima
ako se ko hoce minjati nek mi se javi na mail

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.