| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
You Don't Mess With The Zohan [2008] DvDr |
Odgovori
|
| Korisnik | |
delare
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: You Don't Mess With The Zohan [2008] DvDrObjavljeno: 04.Rujan/Sep.2008 u 16:20 |
|
Nikako da podesim postojeće titlovi za ovu verziju filma
You Don't Mess With The Zohan [2008] DvDrip aXXo film traje 1h 56min, zadnja riječ je na 1h 50min, a u postojećim titlovima za Zohana zadnji tekst je na 1h 41m. U GSpot-u mi je film na 23,976. |
|
![]() |
|
Sentinel
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Walking Time-Bomb Pridružen: 30.Studeni/Nov.2006 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 2736 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Rujan/Sep.2008 u 19:52 |
|
ja stvarno vise ne mogu to drzat u sebi...
ispricavam se svima unaprijed koji ce ovo citat, i tebi kolega nisi ti kriv ALI: Pa koju vrazju mater imas te ****** tutorijale na sajtu????!!!!! je li ih netko pisao i pravio skrinsotove samo da se nadju tu i da mu se svi mi divimo kako je kuuul???? E PA NIJE tutorijali su tu da vas njubare nesto nauce!!! SVE VAS koji svaki sat otvarate novi topic i kukate kako ne mozete podesit titl.... e pa sjedite sat vremena i ucite kako, imate jebeno napisane tutorijale, cak bi reko i da ih krajnja debilcina moze shvatit ja kad sam ucio nije bilo ni tutorijala ni foruma nego sam oznojio guzicu i skuzio back on topic imas SW, promjeni FPS ako treba, podesi u milisekundu prvu i zadnju izgovorenu recenicu, ako se sredina ne slaze idi po 50 titlova pa ih pomici za onoliko koliko kasne mislim da je ovo vise nego dovoljno pomoci, samo me ne pitaj sad "kako" |
|
|
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
|
|
![]() |
|
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Online Points: 72165 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Rujan/Sep.2008 u 20:00 |
|
You Don't Mess With Zohan (or Sentinel)!!!
|
|
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
|
delare
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Rujan/Sep.2008 u 20:31 |
|
Mislim ono... samo sam pitao da li netko možda ima titlove podešene baš za ovu verziju filma.
Znam ih i sam podesiti ručno, dio po dio, ali to traje, pa ako netko to već ima, zašto da ne podjeli sa ostalima? Vrlo dobro znam koristiti WS i vrlo dobro sam naučio sve tutoriale. |
|
![]() |
|
Sentinel
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Walking Time-Bomb Pridružen: 30.Studeni/Nov.2006 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 2736 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Rujan/Sep.2008 u 20:41 |
e vidis, to je kljucni dio cijele ove price... umjesto da svi kukaju (ne ciljam trenutno na tebe) i malo se pomuce i usklade titlove ovaj forum bi bio jako ruzicasto mjesto... ako je se netko vec pomucio pa napiso titlove slusanjem ili preveo s ENG onda bi se i ti mogao malo pomucit pa podesit za axxo pa uploadaj, ako vec nema na sajtu |
|
|
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
|
|
![]() |
|
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Online Points: 72165 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Rujan/Sep.2008 u 21:03 |
|
Ima nas par budala koji se potrudimo, ali lijepo čovjek kaže, čemu se pomučiti kad netko drugi može obaviti posao za tebe! Lakše je biti trut i čekati da netko drugi potroši svoje vrijeme dok ti npr. odeš malo van sa društvom ili pogledaš kakav film. Kužiš, Senti?
|
|
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
|
Dr Dragan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Доца Pridružen: 16.Prosinac/Dec.2006 Lokacija: Рача-Крагујевац Status: Offline Points: 4334 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Rujan/Sep.2008 u 21:04 |
|
Sve je objasnjeno.Pa moze
|
|
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |