| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Softver za kompresovanje |
Odgovori
|
| Korisnik | |
suadnovic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Banned user
Pridružen: 29.Travanj/Apr.2008 Lokacija: Niš Status: Offline Points: 837 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Softver za kompresovanjeObjavljeno: 03.Rujan/Sep.2008 u 17:07 |
|
Na forumu je moj post Billboard Top Hits 1946-2007, sve skupa nesto malo jace od 22GB muzike, sto je jako puno.
Kako se folderi pojedinih godina mogu kompresovati, a da se ne izgubi puno na kvalitetu. Recimo znam za KGB Archiver, pomocu koga se recimo Vista moze spakovati na Floppy disk (dakle 1,44MB). Imam negde na Lap-u skinute primere takvog kompresovanja, cini mi se XP+Officce 2007 na 2,00MB. Prosto da covek ne poveruje. Koliko sam shvatio radi se o algoritmima za kompresovanje koji se stalno poboljsavaju i pitanje je gde su granice. Problem sa takvim fajlovima je sto raspakivanje traje uzasno dugo, ponekad i po 14 sati. Naravno, to je ekstrem, ovde mi treba nesto sto ce onih 22GB svesti na pristojnu meru, ali tako da preslusavanje bude moguce. |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |