| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Titlovi za sliders (1995) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
SRLE700
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 04.Svibanj/May.2007 Lokacija: Czech Republic Status: Offline Points: 6 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Titlovi za sliders (1995)Objavljeno: 21.Kolovoz/Aug.2008 u 10:40 |
|
Pozdrav svima onima koji nama običnim ljudima omogučuje olakčati život koristeći vaše znanje i umječe. Do sada sam uvjek bio zadovoljan s prijevodima, no pomislio sam da če doši dan kad nešto trebam ne mogu nikako da nažem , pa čak sam morao tražiti izvan ovog centra za titlove. Pošto sam član foruma molio bi vašu pomoć da mi uputite di da skinem ili na neki način omogučio da dobim titlove za sve setone stare serije SLIDERS iz 1995 godine.
Vaš korisnik |
|
![]() |
|
SRLE700
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 04.Svibanj/May.2007 Lokacija: Czech Republic Status: Offline Points: 6 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Kolovoz/Aug.2008 u 10:42 |
|
Zaboravio sm reči da tražim titlove na hrvatsko-srpsko-bosanskohersegovaškom jeziku. M bilo kojem samo da se razumje
hvala |
|
![]() |
|
SRLE700
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2008 u 16:07 |
|
Pozdrav vidi se da se srpljenje isplatilo . no ipak nema prevoda na našem jeziku za sliders seriji iz 1995
šteta |
|
![]() |
|
zkarlov
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 23.Rujan/Sep.2006 Lokacija: Srce Dalmacije Status: Offline Points: 1204 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2008 u 16:21 |
Bez nervoze stari, nisi dobio odgovor jednostavno zato Å¡to ti titlovi ne postoje na "naÅ¡im" jezicima. Možda ih netko jednog dana i bude preveo, a do tada jednostavno, ili Äekaj, ili poÄni ih sam prevoditi, pa ti se možda netko i pridruži. Ako te zanimaju engleski titlovi te serije, mogu ti staviti link. Pozzz ![]() P.S. Imaju ti i češki titlovi, vidim da si iz Češke ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ažurirao zkarlov - 06.Rujan/Sep.2008 u 16:28 |
|
![]() |
|
SRLE700
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Rujan/Sep.2008 u 09:48 |
|
Au, oprosti možda sam imao takav dojam jer tu seriju sam skidao prek torenta 7 dana, i kad je to gotovo , ono nema titlovi. Samo sam bio malo razošaran. No još jednom oprosti. No ovo da sam iz Češke, eh to me je ljepo nasmijalo , no nisam iz Češke, ja sam ti iz Strmca Samoborskog. No ok vremena uvjek ima pa ču se strpiti inače pohvala za to što si mi bar odgovorio. Hvala
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |