Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Corel PHOTO-PAINT 12
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Corel PHOTO-PAINT 12

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Corel PHOTO-PAINT 12
    Objavljeno: 07.Kolovoz/Aug.2008 u 13:20
Koristim ovaj program za smanjivanje rezolucije slike koje slikam kamerom, pa mi takve(640x480) najvise odgovaraju za pracanje email-ova.

E sad ko zna koja je komanda preko tastature kad hocu da snimim pod drugo ime(SAVE AS), znam za save je (Ctrl + S). trazim to zato sto me mrzi da idem sa mausom gore levo pa file, pa onda save as. Unapred hvala
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Kolovoz/Aug.2008 u 11:08
Otvori PHOTO-PAINT.
Tools-> Customitazion-> Commands, pa onda na desnoj strani imaš Shotcut keys. Klikni na to. Sada, označi (klikni levim klikom) SAVE AS. U polju New shortcut key upiši željenu prečicu preko tastature (samo pazi da ta prečica već ne postoji) -> Assign-> OK. 
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Kolovoz/Aug.2008 u 11:14
Tooo care, hvala, sredio sam! pozz
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Kolovoz/Aug.2008 u 11:47
Nema na čemu. I drugi put.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.