| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Kako rastaviti fajl od 8giga na 2DVD |
Odgovori
|
| Korisnik | |
blackpearl
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Pridružen: 23.Kolovoz/Aug.2005 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 5710 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Kako rastaviti fajl od 8giga na 2DVDObjavljeno: 03.Kolovoz/Aug.2008 u 23:29 |
|
Znaci imam DVD film/koncert il neki HD/Blueray kako to najlakse podeliti na 2DVD da ne gubi na kvalitetu :)
|
|
|
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Kolovoz/Aug.2008 u 00:34 |
|
za HDDVD/Blueray ripove(mkv) mozes koristiti program mkvmerge GUI, ja taj program koristim samo da izbacim neki nepotrebni commentary audio, neki drugi zvuk osim orginalnog, nepotrebni titl itd. ima opciju (global, Enable Splitting) da podelis mkv fajl na 2,3 dvd diska(to jos uvek nisam testirao)..
ja za ove mkv HDDVD\Blueray ripove, i DVD 9 filmove, koncerte... koristim najjednostavnije - Winrar. kliknem na taj fajl, folder, idem add to archive. pod compression method postavim STORE, a split to volume postavim na DVD+R:4481 mb. i tako on to odradi za kratko vreme, nista ne kompresuje, samo deli fajl na part1(DVDdisk1), part2(DVDdisk2), part3(DVDdisk3)..... kad zelim to pogledati, extractujem na hard disk i pogledam. Ažurirao icemaher - 04.Kolovoz/Aug.2008 u 00:36 |
|
![]() |
|
strahota
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Kolovoz/Aug.2008 u 16:23 |
|
Imas DVDFab mozes da podelis DVD9 sa njim i da na oba dela bude menu.
|
|
![]() |
|
blackpearl
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Pridružen: 23.Kolovoz/Aug.2005 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 5710 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Kolovoz/Aug.2008 u 14:21 |
Thanx probacu taj mkvmerge, ovo s rarom mi je komplikovano, tj posle kad ocu da gledam moram da prebacjem na komp, pa da spajama... ja ocu da vec imam spremno za gledanje
@strahota hvala i tebi, videcu da pronadjem i taj program
|
|
|
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Kolovoz/Aug.2008 u 16:20 |
|
no problem, vedder.
ako kolega joya nadje neki mali tutorial za mkvmerge gui, interesira me samo podesavanje za subtitle charset , vidim da nema ono kao u convertx to dvd opcija ANSI Central europe nego ima neki ANSI_X3.4-1968 i ANSI_X3.4-1986. to mi treba ako zelim da ubacim titl u mkv kontejner zajedno sa filmom. |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |