Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kako rastaviti fajl od 8giga na 2DVD
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Kako rastaviti fajl od 8giga na 2DVD

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Kako rastaviti fajl od 8giga na 2DVD
    Objavljeno: 03.Kolovoz/Aug.2008 u 23:29
Znaci imam DVD film/koncert il neki HD/Blueray kako to najlakse podeliti na 2DVD da ne gubi na kvalitetu :)

Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Kolovoz/Aug.2008 u 00:34
za HDDVD/Blueray ripove(mkv) mozes koristiti program mkvmerge GUI, ja taj program koristim samo da izbacim neki nepotrebni commentary audio, neki drugi zvuk osim orginalnog, nepotrebni titl itd. ima opciju (global, Enable Splitting) da podelis mkv fajl na 2,3 dvd diska(to jos uvek nisam testirao)..

ja za ove mkv HDDVD\Blueray ripove, i DVD 9 filmove, koncerte... koristim najjednostavnije - Winrar. kliknem na taj fajl, folder, idem add to archive. pod compression method postavim STORE, a split to volume postavim na  DVD+R:4481 mb.  i tako on to odradi za kratko vreme, nista ne kompresuje, samo deli fajl na part1(DVDdisk1), part2(DVDdisk2), part3(DVDdisk3)..... kad zelim to pogledati, extractujem na hard disk i pogledam.

Ažurirao icemaher - 04.Kolovoz/Aug.2008 u 00:36
Na vrh
strahota View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj strahota Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Kolovoz/Aug.2008 u 16:23
Imas DVDFab mozes da podelis DVD9 sa njim i da na oba dela bude menu.
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Kolovoz/Aug.2008 u 14:21
Originalno postovano od strane icemaher icemaher piše:

za HDDVD/Blueray ripove(mkv) mozes koristiti program mkvmerge GUI, ja taj program koristim samo da izbacim neki nepotrebni commentary audio, neki drugi zvuk osim orginalnog, nepotrebni titl itd. ima opciju (global, Enable Splitting) da podelis mkv fajl na 2,3 dvd diska(to jos uvek nisam testirao)..ja za ove mkv HDDVD\Blueray ripove, i DVD 9 filmove, koncerte... koristim najjednostavnije - Winrar. kliknem na taj fajl, folder, idem add to archive. pod compression method postavim STORE, a split to volume postavim na  DVD+R:4481 mb.  i tako on to odradi za kratko vreme, nista ne kompresuje, samo deli fajl na part1(DVDdisk1), part2(DVDdisk2), part3(DVDdisk3)..... kad zelim to pogledati, extractujem na hard disk i pogledam.

Thanx probacu taj mkvmerge, ovo s rarom mi je komplikovano, tj posle kad ocu da gledam moram da prebacjem na komp, pa da spajama... ja ocu da vec imam spremno za gledanje

@strahota hvala i tebi, videcu da pronadjem i taj program

Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Kolovoz/Aug.2008 u 16:20
no problem, vedder.

ako kolega joya nadje neki mali tutorial za mkvmerge gui, interesira me samo podesavanje za subtitle charset , vidim da nema ono kao u convertx to dvd opcija ANSI Central europe nego ima neki ANSI_X3.4-1968 i ANSI_X3.4-1986.

to mi treba ako zelim da ubacim titl u mkv kontejner zajedno sa filmom.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.