Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - DVD software
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

DVD software

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
Alex View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Alex Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: DVD software
    Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2004 u 07:50
Hvala na forumu ,još jednom za sad nemam nikakvih problema ni s dvd-om ni sa sotwerom,ali ako bude 100% su se javit za pomoć na forum!!!!!
I'll be back
Na vrh
Kapetan Kuka View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kapetan Kuka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2004 u 03:18

Alex-Mislim da imaš problema s pržilicom jer nisam nogao kopirat Ryana!!

Ništa strašno ali i kad misliš da nema problema oni su tu!!

Kapetan Kuka
Na vrh
rhymerator View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rhymerator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Ožujak/Mar.2004 u 18:12

Originalno postovano od strane lost treasure lost treasure piše:

jel mi mozete stavit link za download bittorenta, plese!!!!!

otidji na google, pa search: bit torrent+download... i eto ti ga,

p.s. ja sam ga veoma lako na kazaa-i nasao

Na vrh
Kapetan Kuka View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kapetan Kuka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2004 u 02:45
Dali netko isprobava ubacivanje titla u original dvd!!
Kapetan Kuka
Na vrh
rinko View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rinko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2004 u 16:43
Originalno postovano od strane Kapetan Kuka Kapetan Kuka piše:

Dali netko isprobava ubacivanje titla u original dvd!!

IMAM JA PAR ORGINALA DVD, I NIKAKO MI NE USPIJE PREBACIT TITL, IMA KOG KO BI TO MALO JASNIJE POJASNIO; PRESNIMAVANJE
DVD ORGINALA KOJIM PROGRAMOM I OPIS, JA NIKAKO NE USPJEVAM!!
IMA KOG????DA SMANJIM DVD ORGINAL KOJI IMA PO 7GB NA 4.6GB
IMA KO RIJEŠEMNJE??
Na vrh
AspX View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AspX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2004 u 23:54

Prvo ga skini i izbaci nepotrebne stvari sa dvd shrinkom (barem ja koristim taj program...ako neko zna bolji neka zbori)....i zatim sprži sa nerom ili clone dvd

Probaj....jednostavno je

Na vrh
brane_d View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj brane_d Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2004 u 21:42

Originalno postovano od strane lost treasure lost treasure piše:

jel mi mozete stavit link za download bittorenta, plese!!!!!

što je bittorent

Na vrh
filipc View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj filipc Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Travanj/Apr.2004 u 18:45

AKO HOCETE PREBACITI DVD 7GB NA DVD 4.5 GB KORISTITE PROGRAM DVD SHRINK!JA NJEGA KORISTIM I VEOMA JE PROST

Administrator foruma

http://www.vr.co.yu/forum
Na vrh
Mate View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mate Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Travanj/Apr.2004 u 12:51
da,dobar je.
Na vrh
drgoodmood View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj drgoodmood Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Travanj/Apr.2004 u 12:58

Sa CloneDVD-om (softver za izradu kopija DVD) te AnyDVD-om (zaobilazi regionalnu zaštitu) svaki kopirani DVD medij radi.

Sony-jev DVD plajer ima najbolju anti-piracy zaštitu a filmovi od ColumbiaTristar, koja je u suradnji sa Sony Corp.,imaju najbolje zaštićen region code...ali...ali uz gore spomenuta dva programčića se sve to zaobilazi i na kraju imate odličnu kopiju.

Ukratko, to je to.

Pozdrav,

doc

PS: BitTorrent (BT) možeš skinuti kad otvoriš www.suprnova.org i automatski će ti se otvoriti pop-up prozor za skinuti najnoviju verziju BT-a. Ako imaš dial-up pristup tj. modemsku vezu onda nećeš imati koristi od tog.

Na vrh
livada View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj livada Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Travanj/Apr.2004 u 19:24

Evo da i ja nesto napisem :)

DVD2ONE je definitivno jednostavniji program od Shrinka a i daje bolju sliku od shrinka. Usporedne testove koji program daje bolju sliku imate na http://dvd.box.sk/  .

Na vrh
Mate View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mate Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Travanj/Apr.2004 u 21:28
Originalno postovano od strane livada livada piše:

Evo da i ja nesto napisem :)

DVD2ONE je definitivno jednostavniji program od Shrinka a i daje bolju sliku od shrinka. Usporedne testove koji program daje bolju sliku imate na http://dvd.box.sk/  .

i ja sam ga prije koristio

Na vrh
brane_d View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj brane_d Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Travanj/Apr.2004 u 09:37

jakoristim dvd to one i sve mi je s njin super!!!!!

proba san i sa shrinkom-sranje

sa cloneom-mislio sam da je dobar.....išo sam snimit band of brothers..prva dva su dobra drugo sve nevalja...pa sve ponovo snima

Na vrh
AspX View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AspX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Travanj/Apr.2004 u 11:07
Brane ako ti clonedvd ne valja koji je program onda bolji....mislim s kojim ti se onda koristiš..ja za sada nisam imao problema sa njim
Na vrh
livada View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj livada Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Travanj/Apr.2004 u 12:18

Originalno postovano od strane AspX AspX piše:

Brane ako ti clonedvd ne valja koji je program onda bolji....mislim s kojim ti se onda koristiš..ja za sada nisam imao problema sa njim

Pa napiso je da koristi dvd2one. Samo treba procitat sto drugi pisu :)

Na vrh
blade_ST View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blade_ST Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Travanj/Apr.2004 u 20:18
divX TILTLOVE u DVD ubacit...!!!

potrebni programi:
-dvdshrink
-ifoedit
-vobedit
-srt2sup

1. ripaj org. DVD na 4.7GB...
2. koristi vobedit - demuxx audio & video streams
3. ifoedit - open dvd - nadji pgc command table - save celltimes to file
4. srt2sup - load titlovi.srt & save titlovi.sup (srt = subrip format titlova, sup = format koji trebamo za ifoedit)
5. ifoedit - author new DVD
6. gotovo

ne da mi se pisat opsirnije ali ovako kopiram sebi svaki DVD, pal ili ntsc, svejedno...

sve programi su freeware
(search the net - google)

Na vrh
Mate View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mate Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Travanj/Apr.2004 u 21:44

valja njemu clone dvd,to on sere!(poznan ga)

Na vrh
Mate View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mate Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Travanj/Apr.2004 u 21:48

Originalno postovano od strane blade_ST blade_ST piše:

divX TILTLOVE u DVD ubacit...!!!

potrebni programi:
-dvdshrink
-ifoedit
-vobedit
-srt2sup

1. ripaj org. DVD na 4.7GB...
2. koristi vobedit - demuxx audio & video streams
3. ifoedit - open dvd - nadji pgc command table - save celltimes to file
4. srt2sup - load titlovi.srt & save titlovi.sup (srt = subrip format titlova, sup = format koji trebamo za ifoedit)
5. ifoedit - author new DVD
6. gotovo

ne da mi se pisat opsirnije ali ovako kopiram sebi svaki DVD, pal ili ntsc, svejedno...

sve programi su freeware
(search the net - google)

što če ti ih toliko?

ako cili film pržiš onda treba:

DVD decrypter

DVD shrink

Clone dvd ili Nero

a,ako pržiš samo film:

DVD decrypter

Clone DVD

može se i ovako pržit cili film,ali nebi stalo na DVD

Na vrh
Mate View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mate Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Travanj/Apr.2004 u 21:52

dobro ga je pita,sa DVD2ONE se ne prži,nego encrypta.

Na vrh
livada View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj livada Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Travanj/Apr.2004 u 01:59
Originalno postovano od strane Mate Mate piše:

dobro ga je pita,sa DVD2ONE se ne prži,nego encrypta.

Sorry al njegov post se moze shvatiti i drugacije. On je spomeno da radi sa dvd2one i sa shrinkom. paje spomenuo i clone sa kojim takodjer moze raditi ali i snimati a posto snimat moze i sa shrinkom onda je normalno da sam zakljucio da mu clone dvd ne valja a da mu je dvd2one dobar. I zato sam i odgovarao na pitanje akoji ti valja ako ne clonedvd- pa to je covjek i rekao da mu valjadvd2one.

DVD2One ima bolju sliku i od shrinka i od clonedvd-a na dvdbox  si mozuespogledat malo usporedne slike clonedvd-a poa kad to malo pogledas onda ces se ostaviti clonea jer je to program za malu djecu a ne za radit dvd-e .Istina i bog ni shrink nije puno bolji. DVD2one vec prolazi al ni jedan se ne da usporedjivat sa CCE-om. Al za CCe treba i puno muke i puno znanja al zato krajnji rezultat daje savrsenstvo za razliku od gore spomenutih klikni i evo DVD-a :)

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.