Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - titl
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

titl

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
zlatko View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zlatko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: titl
    Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2004 u 19:53

Zašto mi dvd koji podržava divx (amstrad) ne učitava i titl sa divx filmom koji je u posebnoj mapi i da li bi trebao titl biti u

nekom posebnom obliku?

Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2004 u 20:25
većina takih dvd playera cita samo titlove sa extenzijom *.sub ili *.srt tako da pročitaš uputstva!
Na vrh
zlatko View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zlatko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Veljaca/Feb.2004 u 13:46
u uputstvima ništa ne piše o titlovima a zanima me da li je ekstenzija oblik ono iza imena titla srt i sl.
Na vrh
rhymerator View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rhymerator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Veljaca/Feb.2004 u 17:10
Neki od starijih verzija dvd/divx player-a ne podrzavaju zaseban titl kao fajl ukoliko on ne nosi isto ime kao i ime video fajla u koji se ucitava npr. matrix.avi i matrix.sub - ce ucitati, dok nece ucitati npr. matrix.avi i matrix_revolutions.sub <---mozda je to, mozda nije...
Na vrh
zlatko View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zlatko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Veljaca/Feb.2004 u 18:17
kako da otkrijem u kojem obliku da bude titl i koji bi bio najprepoznatljiviji?
Na vrh
nitrogas View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitrogas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2004 u 18:22

desni klik na titl i propertires

pogledaš na type of file i to ti je to:

Na vrh
rhymerator View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rhymerator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2004 u 21:47
pa pogledas koja je ekstenzija, ukoliko je to bitno...ukoliko otkrijes da je to problem...probaj konvertirati fajl pa pustiti film sa titlom drugacije extenzije...
Na vrh
McMillan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj McMillan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Ožujak/Mar.2004 u 13:35

Svaki subtitle mozes konvertovati u bilo koji drugi tip (da, ekstenzija su ona tri slova posle tacke u imenu fajla) uz pomoc mnostva programa koji to rade (ja koristim subtitle tool, nekog lika iz slovacke. jako je prost, a ima milion funkcija)

Mislim da je ekstenzija koja je podrzana *.srt i *.sub, gde je * ime filma/titla

Ali obavezno nazovi subtitle imenom filma, i zasto bi ga, zaboga, snimao u posebnom direktorijumu? stavi sve lepo na root diska

primer ti je vec dat, recimo matrix.avi i matrix.srt

Pozdrav

Where do you want to go today? (r)
Na vrh
McMillan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj McMillan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Ožujak/Mar.2004 u 13:40

a, da, da ne bi napravio pocetnicku gresku, nije dovoljno da samo promenis ekstenziju (recimo da desnim klikom otvoris submeni i izaberes rename, te da samo promenis zadnja tri slova)

MORAS da ga provuces kroz neki od ovih programa o kojima sam ti vec rekao, pa ce ga sam program snimiti sa odgovarajucom extenzijom. Razlog za to je sto su u drugacijoj formi pisani.

probaj da otvoris sa notepad-om dva titla razlicite ekstenzije pa ces i sam videti.

Pozdrav ponovo

Where do you want to go today? (r)
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.