| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Felon (2008) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
nitro_vip
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Banned user
Pridružen: 05.Srpanj/Jul.2006 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 27 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Felon (2008)Objavljeno: 22.Srpanj/Jul.2008 u 22:52 |
|
Felon DVDRIP XVID - STG
Evo citam malo o ovom flmu.. po radnji mi se cini zanimljiv a ima i zavidnu ocjenu User Rating: 7.9/10 http://www.imdb.com/title/tt1117385/ pa reko ako ima tko u planu...? |
|
![]() |
|
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Srpanj/Jul.2008 u 22:55 |
|
Verujem da ce biti i ja sam ga bas danas snimio,tako da sam ubedjen da ce ga biti.
|
|
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
nitro_vip
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Pridružen: 05.Srpanj/Jul.2006 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 27 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Srpanj/Jul.2008 u 02:48 |
|
Super. Cekat cemo.. ;)
|
|
![]() |
|
Ico_Zg
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Srpanj/Jul.2008 u 20:41 |
|
Ima kakvih novosti, radi mozda tko na prijevodu za ovaj film? Svejedno srpski ili hrvatski..
Ažurirao Ico_Zg - 28.Srpanj/Jul.2008 u 20:42 |
|
![]() |
|
panmarko
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader
Pridružen: 04.Prosinac/Dec.2007 Lokacija: srbija do tokia Status: Offline Points: 390 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Srpanj/Jul.2008 u 23:35 |
|
cudi me da vam niko od dezurnih advokata nije odgovorio sacekaj bice i film je tek izasao i tako to tako da je bezveze da postavljate zahteve kad znate odgovor mozda treba tema filmovi koji nemaju prevod da se postavi nije lose ili prevodi koji se nece nikad pojaviti.
|
|
|
|
![]() |
|
Sentinel
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Walking Time-Bomb Pridružen: 30.Studeni/Nov.2006 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 2736 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Srpanj/Jul.2008 u 23:46 |
|
u cemu je tvoj problem stari?
nitko ne placa ljudima koji pisu titlove, niti je itko od njih tvoj ili bilo ciji osobni titl maker, sve se pise iskljucivo (koliko sam ja upoznat) na osnovu dobre volje... tako da ako nema titla onda vjerojatno nitko od prevoditelja nije gledao taj film ili mu se ne cini zanimljiv... tako da ono, ako ti je sila ili slusalice na usi i prevodi ili meni 200kn i do subote ces imat titl ![]() u suprotnom mislim da stvarno ti ni bilo tko drugi nema razloga za pametovanje ni za stvaranje neke "atmosfere" u vezi titlova Ažurirao Sentinel - 29.Srpanj/Jul.2008 u 23:48 |
|
|
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
|
|
![]() |
|
mad_smile
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader
HD addict Pridružen: 26.Travanj/Apr.2005 Status: Offline Points: 2235 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Srpanj/Jul.2008 u 00:03 |
lol 200 kuna koji si ti car ![]() |
|
![]() |
|
panmarko
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader
Pridružen: 04.Prosinac/Dec.2007 Lokacija: srbija do tokia Status: Offline Points: 390 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Srpanj/Jul.2008 u 00:21 |
|
ja problem nemam a to sta si napisao sam vec procitao tako da netrebate da mi popujete sta da radim i neznam sta je tu pametovanje ljudi traze prevod a ti opleo o meni i jos trazis nesto 200kn neznam sta ti je to posto slabo znam novi hr jezik
|
|
|
|
![]() |
|
Sentinel
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Walking Time-Bomb Pridružen: 30.Studeni/Nov.2006 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 2736 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Srpanj/Jul.2008 u 10:39 |
|
lol kako si kul :P
nisam ja opleo po tebi, samo mi nije jasno zasto napadas ljude kad i sam znas da je pisanje titlova iskljucivo dobrovoljna stvar... ako netko nikad nece napisat titl ili ih izbacuje po 50 kom mjesecno to je iskljucivo njegova stvar i nicija tudja... eto to je sve sto cu rec na tu temu a sad drugo, 200kn = 50 KM = 25 eur :P moze tako? :D |
|
|
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
|
|
![]() |
|
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 72155 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Srpanj/Jul.2008 u 12:41 |
|
Dobro, onda, mislim, kad će biti taj titl? Ne mogu vjerovati da ga nitko ne radi, a tako je dobar film. Izašao je pred više od tri dana, a još nema prijevoda! Dajte ljudi, radite nešto!
|
|
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
|
panmarko
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Srpanj/Jul.2008 u 14:55 |
|
koga sam ja napao? a hvala za informaciju o parama znaci 200kn je 25 eura pa mnogo je za jedan prevod ima daleko povoljnije
|
|
|
|
![]() |
|
pejafor3
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Srpanj/Jul.2008 u 16:36 |
|
Ja sam odradio nekih 200 linija za Felon.
Nastavicu ga veceras kasno. (uzela mi zena kompjuter pa igra yamb i karte u mrezi, ne mogu da je sklonim sa kompjutera) ![]() ako je neko poceo da radi, i ako ce ga odraditi danas/sutra... nek se javi ovde. Ažurirao pejafor3 - 30.Srpanj/Jul.2008 u 16:40 |
|
![]() |
|
srkis
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 15.Studeni/Nov.2005 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 1642 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Srpanj/Jul.2008 u 16:50 |
Mnogo 25 Evra? Taj titl ima preko 1300 linija, to je preko 20 strana teksta, znaci cca 1 evro po strani... Ja za te pare ne bih nista prevodio. Ima ih koji hoce i za manje, zato su im prevodi takvi kakvi su (nikakvi). Ali, kad sentinel, iromafia, cudak, gaca... nesto prevede (i to na slusanje!), tu ni karamazovi nema sta da doda.
Inace, panmarku svaka cast, ne znam odakle nabavlja prevode, ali ih nabavlja korektne i aktuelne, tako da je ova polemika prilicno besmislena. Glupo je da se svadjaju ljudi koji doprinose sadrzaju sajta vise nego 99% ostalih.
|
|
|
Моја господо, бољи и виши пођоше бољијема и вишијема, а ја једва вас допадох!
|
|
![]() |
|
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Srpanj/Jul.2008 u 17:38 |
Oće to kad imaš ženu!!! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
miroslavR
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 14.Veljaca/Feb.2007 Lokacija: Bosnia and Herzegovina Status: Offline Points: 3 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Srpanj/Jul.2008 u 18:03 |
|
neki se novci pominju.......da ....nedaj bože da sam ja ...to pominjao.....prijevod za te novce...25e ..ok...a radilo se i za 10e...al naravno da bude isti dan urađen kad se i uzmu novci....inače te traže...pominju mamu....oće pare nazad...drže pridike...i sl........
...i bez obzira na veličinu.....na slušanje ...i sl....bla bla....![]() ...a tek.."muzičke želje"...ihhh....pa kad se sve to završi...onda te raznorazni pljuvatori,prepravljači...dočekaju na raznoraznim forumima...![]() ...ps penzija je zakon..... hvalim te bože...!!! ![]() |
|
![]() |
|
panmarko
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Srpanj/Jul.2008 u 21:04 |
|
a ljudi niko se nesvadja rekli smo sta smo imali i cao,
|
|
|
|
![]() |
|
Sentinel
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Srpanj/Jul.2008 u 11:45 |
|
ne znam tko je stvarno preveo film al evo "odjednom" su iskocila jos 3 prijevoda...
pa mislim stvarno... |
|
|
|
|
![]() |
|
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Srpanj/Jul.2008 u 14:17 |
|
Danas posle podne rešavam i tu "misteriju"... No, hvala bogu da i to rešismo, pa ova tema može pod ključ.
|
|
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |