Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Linkovi za download divx-a, igara i mp3?
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Linkovi za download divx-a, igara i mp3?

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
rhymerator View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rhymerator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Linkovi za download divx-a, igara i mp3?
    Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2004 u 22:27

Pozdrav,

da li mi neko moze izbaciti linkove koji daju besplatno skidanje divx-a, mp3-a i igara...kao i slicnih sadrzaja za free??

Hvala unapred.

Na vrh
mr_madnes View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mr_madnes Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2004 u 22:41
Ćisto sumljam da ćeš moći skidat filmove sa neta a igre ćeš moći samo one za emulatore
Vegeta rules
Na vrh
apocalypse View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj apocalypse Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2004 u 23:23

pogledaj na www.suprnova.org

ja skoro sve skidam od tuda, za to trbaš imati program Bittorrent ili neku njegovu inačici, ja koristim PTC dosta sam zadovoljan

Na vrh
Valter View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Valter Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2004 u 23:24
DC ++
Na vrh
SlipKnot View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SlipKnot Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Veljaca/Feb.2004 u 00:17
definitivno dc ++. Ako imaš malo bolju vezu uploadat će ti bez beda jer su mene sa ISDN-on al sam odustao...

Na vrh
rhymerator View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rhymerator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Veljaca/Feb.2004 u 14:23
imam satelitskui vezu, za koju sad nameravam da produzim pretplatu. Filmove nameravam da skidam file fetch-om, tj. dam im link oni mi posalju...e sad da li neko zna koliko je ogranicenje, tj. da li mogu skidati preko 1gb?
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,164 sekundi.