| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Kako sam proveo zadnja 24 sata |
Odgovori
|
| Korisnik | |||
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 72556 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Kako sam proveo zadnja 24 sataObjavljeno: 05.Srpanj/Jul.2008 u 21:37 |
||
|
Kako sam proveo zadnja 24 sata Evo, došao sam prije jedno pola sata, pa obzirom na to da su me neki ljudi zvali i raspitivali se zašto me nije bilo nakon teme „Hancock“, ispričat ću vam što se zapravo dogodilo: Jučer, negdje između 16:30 i 17:00, dok se tema oko „Hancocka“ zahuktavala, u našu je ulicu ušao bager jedne privatne tvrtke (nazvat ćemo je Eliminator d.d.). Nakon što su izvidili teren, sjeli su u najbližu birtiju i razradili plan akcije. Nakon nekoliko piva došli su do originalnog zaključka: „Ne'š ti posla, iskopat rupu bagerom!“ Onaj najglasniji među njima uputio se prema bageru i poručio konobarici: „Mala, stavi mi pivu na hladno dok se ne vratim.“ Ostali su se, kako i priliči ovim balkanskim prostorima još iz doba zajedničke države (SFRJ = sedam fućka, radi jedan), okupili oko bagera „nadgledavajući“ situaciju dok je onaj najglasniji palio stroj i počeo sa otkopavanjem. U tom trenutku spustio sam se do njih i pokušao od jednog koji je ličio najmanje pijan, doznati o čemu se radi. „Dobar dan, ja sam taj i taj... Dali znate da su ovdje prije nekoliko godina postavljeni kablovi za to i to?“ Čovjek se okrenuo prema meni i odmah se vidjelo da pojma nema o čemu pričam. „šta je bilo?“- upitao je onaj sa bagera. „Ništa, samo deri!“- odgovorilo mu je polupijano biće s kojim sam pokušavao uspostaviti kontakt. „Niš' se vi ne sekirajte, gospon. Sve mi znamo.“ Okrenuo se i otišao nazad prema rupi. U tom trenutku začuo se krik: „Stani! Stani, jebo te...“ Moram li vam pričati da su razvalili kablove? Nakon toga, radnici firme „Eliminator d.d.“ naučili su još jednu stvar: Bez obzira kakav kabel bio (optički, naponski, telefonski...), svaki puca kad ga se kvalitetno podkači bagerom. Ubrzo su uslijedile psovke tipa „Jebo ga onaj koji ih je tu postavio“ i poziv u centralu da se pošalje ekipa koja će otkloniti kvar. Ja sam se popeo nazad u svoj stan i otkrio ono što sam već znao: nema interneta jer je presječena žica! Eto, nakon nešto manje od 24 sata kvar je saniran i sve je kao prije (osim što još treba zatrpati rupu). |
|||
![]() ![]() ![]()
|
|||
![]() |
|||
Vladika
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
>> Virus Guru << Pridružen: 25.Veljaca/Feb.2005 Lokacija: UZICE/SRBIJA Status: Offline Points: 1944 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2008 u 00:00 |
||
|
Evo upravo se vratih sa koncerta ATOMSKOG SKLONISTA!!! U Uzicu je BAJKER SOU, pa se od piva, rostilja i zenskadije (dupeta), ne da proci. I sledece godine je odprilike u isto ovo vreme, pa ko voli...
|
|||
|
Vladika
|
|||
![]() |
|||
luka0037
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Zakeralo Pridružen: 04.Ožujak/Mar.2008 Lokacija: Krusevac Status: Offline Points: 6630 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2008 u 00:53 |
||
|
@vladika da ne znas slucajno mog drugara milana struju koji je zagrizeni bajker
e posto je tema provedeni dan evo malo i o tome selim se u novi stan pa sam danas ceo dan pakovao stvari i cekao kombi za preseljenje ali , e to ali me uvek iznervira . ko sto to uvek biva kad se oslanjate na raznorazne drugare od drugarovog drugara druga to je krenulo prvo sa onim "brate evo me za 5 min" pa "ma neka guzva ovde" ,"moram nesto da zavrsim" pa "sta se sekiras ce odradimo to za po sata" ........ dok sam njih cekao vreme sam prekracivao foruumom i raspravom sa malim kapetanom ovi mi se nisu javili oko mene su kese torbe lom i prasina . sreca pa danas nema 100 stepeni inace bi palo neko ubistvo . u naredna tri cetri dana treba da zavrsim preseljenje i bezim na odmor od mesec i vise dana. bez filmova kompa interneta foruma i ostalog |
|||
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
sokurov
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 08.Svibanj/May.2007 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Points: 3 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2008 u 02:48 |
||
|
ustao umio se prao zube slusao music prevodio pio pivo rucao opet prevodio izasao u grad doneo hard sa servisa grickao nesto opet pivo opet prevodio opet izasao i ne vracam se kuci do ponedeljka! |
|||
![]() |
|||
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2008 u 04:30 |
||
|
@iromafia111: a što se ti čudiš tom događaju? Pa to je skroz normalno....
Iskreno sam mislio da ću se danas odmoriti, ali no,no...radilo se punom parom. Sad malo sa devojkom bio u gradu, došao kući, uvalio se u lazy chair i prelistavam forum.... |
|||
|
|||
![]() |
|||
bArCaFaN
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
FoLLoW tHe leAdeR Pridružen: 30.Svibanj/May.2007 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 1830 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2008 u 05:08 |
||
A ja mislio da se takve stvari desavaju samo u Srbiji!![]() |
|||
|
deUs eSt hOMo
|
|||
![]() |
|||
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 72556 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2008 u 09:24 |
||
|
Sve je to Balkan, prijatelju moj, samo što to neki priznaju, a neki poriču. Mi smo više skloni improviziranju i imaginaciji nego ozbiljnom radu. Opet, da smo precizni i sa radnim navikama, možda bi nam bilo dosadno.
|
|||
![]() ![]() ![]()
|
|||
![]() |
|||
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2008 u 15:22 |
||
|
Onda ne bismo bili Hrvati i Srbi (dve strane iste medalje - zato i imamo problema međusobno, jer smo isti)!!! Već neki Šveđani, Danci.....Slovenci....
![]()
|
|||
|
|||
![]() |
|||
BELI
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader
OZNA SVE DOZNA Pridružen: 01.Listopad/Oct.2005 Status: Offline Points: 2881 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2008 u 17:09 |
||
U Srbiji bi to bilo otklonjeno za 24 dana |
|||
|
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."
Schopenhauer |
|||
![]() |
|||
bArCaFaN
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
FoLLoW tHe leAdeR Pridružen: 30.Svibanj/May.2007 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 1830 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2008 u 17:15 |
||
I to kad bi isao da ih molis svaki dan... |
|||
|
deUs eSt hOMo
|
|||
![]() |
|||
bArCaFaN
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2008 u 17:23 |
||
|
Nego je l' se neko upuc'o sinoc? Ja jedva prezivljavam danas...
A sinoc... bilo bi najbolje opisati ovako: 1) 2) 3) 4) 5) 6) 7) 8) 9) 10) |
|||
|
deUs eSt hOMo
|
|||
![]() |
|||
BELI
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2008 u 17:39 |
||
|
Da sam mogao, ja bih upucao. Modem nije bio dovoljnog kalibra. |
|||
|
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."
Schopenhauer |
|||
![]() |
|||
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2008 u 17:49 |
||
|
hahahahaha..... Drugar sinoć objavio da se ženi u septembru...pa smo malo proslavljali (mada sam ih ja pitao, šta koji k... slavimo??!!
)....
|
|||
|
|||
![]() |
|||
BELI
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2008 u 18:02 |
||
|
Nocas mi srce gori, nocas mi srce pati, tesko je kad se voli, a ostanes sam sa jednom..... Stvarno, bolje da je neformalno pozvao drustvo kada to bude slavio (savet: sto manje slavlja to bolje, znam za neke brakove koji su trajali po par sati) i proslavio u najuzem krugu. Familija neka radi sta hoce, ali mladenci i njihovo drustvo neka pozove svoje drustvo i pijanka! E da, ne zaboravite bezalkoholno pivo za cika Belog. |
|||
|
Schopenhauer |
|||
![]() |
|||
manjeZlo
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
evil Pridružen: 27.Srpanj/Jul.2008 Status: Offline Points: 864 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Listopad/Oct.2008 u 14:14 |
||
oprosti mi pape sto ti kintu kradem al ne mi dobro ak se ne uradem
|
|||
|
dala bih ti zivot, samo da ne umrem :D
|
|||
![]() |
|||
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |