Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - anime > Anime
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Tražim anime!!!!
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Tražim anime!!!!

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Yoyimbo View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Yoyimbo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Tražim anime!!!!
    Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2004 u 10:03
Ljudi
Na vrh
Yoyimbo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Yoyimbo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2004 u 10:04
Tražim anime bilo koje
Na vrh
Yoyimbo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Yoyimbo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2004 u 10:04
Važno mi je jedino da su odlični!
Na vrh
Sroljo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sroljo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2004 u 19:20

Animatrix, njinja scroll, vampire hunter d, metropolis, ghost in the shell, svi dvd kvalitete i svi imaju odličnu priču

Na vrh
H-Master View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj H-Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2004 u 20:47

Ja imam sve ovo i jos nesto!

Pogledaj dolje!

HeNtAi RuLeS!i!i!
Na vrh
mr_madnes View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mr_madnes Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2004 u 21:40
Yoyimbov vam je popis pod temom Anime,ja surađujem sa njim pa se i meni možete javit ako vam što treba a ako netreba onda mu se javite pa da on kupi od vas
Vegeta rules
Na vrh
SonGoku View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SonGoku Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2004 u 23:32

Originalno postovano od strane Yoyimbo Yoyimbo piše:

Tražim anime bilo koje

pogledaj na malo vani oko tebe, pa mozda nadjes kojega ...

(sala naravno)

kada ce vise srediti ono da uplodam svoju listu ...

i love anime !
Na vrh
Flash View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Flash Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2004 u 08:42
Son Goku,ajd mi pošalji Coperinu sliku,a,dal bi mogo,ha,ha,ha?
I wont be ignored

flashlssj@yahoo.com
Na vrh
Zero View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zero Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2004 u 20:29

Da sad ne radim novu temu, i ja trebam ANIME, ako ima netko ko je voljan za razmjenu nek mi javi na PM!!!!!

Zero.Cool@mail.com
ZeroX.email@gmail.com
Na vrh
SonGoku View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SonGoku Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Travanj/Apr.2004 u 01:17

Originalno postovano od strane Flash Flash piše:

Son Goku,ajd mi pošalji Coperinu sliku,a,dal bi mogo,ha,ha,ha?

weeee a sta je s onom akcijom znanstvenice, TOP-SICRET  -- dati ce ti sliku , ali i ti njoj poslati sliku, to ti tako ide

i love anime !
Na vrh
Flash View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Flash Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Travanj/Apr.2004 u 08:50
A jesi neki,čini se da moram nastavit s akcijom oću sliku
I wont be ignored

flashlssj@yahoo.com
Na vrh
Flash View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Flash Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Travanj/Apr.2004 u 08:52
Zero,ajd stavi listu da ljudi vide šta imaš
I wont be ignored

flashlssj@yahoo.com
Na vrh
Zero View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zero Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Travanj/Apr.2004 u 00:28
Nemam ništa, pa zato i pokušavam nabaviti, ali imam oko 350 filmova, pa ako koga zanima, nek se javi...
Zero.Cool@mail.com
ZeroX.email@gmail.com
Na vrh
mr_madnes View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mr_madnes Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Svibanj/May.2004 u 21:46
na temi anime ali ti kasniš jel ti je ovo stara tema ja skupljam sa njim pa se meni javi ne njemu.on više nedolazi na ovu stranicu
Vegeta rules
Na vrh
RapperVeddy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj RapperVeddy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Srpanj/Jul.2004 u 16:19
evo i ja da neotvaram novu temu. Trazim GoldenBoy ako moze i na njemacki. ja imam paar animes i dosata filmova za mjenat. javitese na PM.
Na vrh
Vegeta View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vegeta Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Srpanj/Jul.2004 u 08:50
H-hunter jel prodaješ animatrix?ako da za kolko
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.