| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
|
Odgovori
|
| Korisnik | |
denis-pugy
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 23.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 447 |
Tema: zabranjena ljubav?Objavljeno: 02.Srpanj/Jul.2008 u 12:56 |
|
dali postoji netko tko bi znao išta o ovoj seriji...gdje se može skinuti?...ili gdje bi se mogla možda kupovati na original dvd-u....gracie!!
|
|
![]() |
|
Dngy
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
BSTD :) Pridružen: 02.Sijecanj/Jan.2004 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 2873 |
Objavljeno: 02.Srpanj/Jul.2008 u 13:21 |
|
Uf, ne bih htio oftopičarit, ali koji te vrag tjera nabavljat to...pa nije valjda da si toliko suicidalan!
Mislim da nitko nije snimao s tv-a seriju, tj ja nisam nigdje vidio za DL, a na dvd-ovima sumnjam da će izaći jer ima puno nastavaka a sumnjam da bi im bilo isplativo jer tko bi to kupovao. ![]() |
|
![]() |
|
denis-pugy
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Objavljeno: 03.Srpanj/Jul.2008 u 09:00 |
|
ma ja da do gledam ne budi smješan.....ehhe nego sestra mala stalno pita zakaj nema to vise na televiziji...i ja joj objasnim...a ona "braco daj mi to nabavi molim te molim te".... i bla bla bla...zato zelim to nabavit...samo pitam..mozda kojim slucajem netko ima...ili se negdje možda nađe u prodaji....Nada je kurva..ali ipak umire posljednja..
|
|
![]() |
|
Dngy
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
BSTD :) Pridružen: 02.Sijecanj/Jan.2004 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 2873 |
Objavljeno: 03.Srpanj/Jul.2008 u 11:22 |
|
Uf, ta današnja mladež...moraš utjecat na sestru edukativno. Pusti ti njoj Hitchcocka pa neka gleda
![]() Sretno u potrazi
|
|
![]() |
|
denis-pugy
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Objavljeno: 04.Srpanj/Jul.2008 u 09:07 |
|
gleda ona i horore... i to kada nema stare...ja zamraćim sobu...dam joj kokice u ruke colu sa strane....pojačam kino....i kada zvizne na plazmi od 120cm...mala prosipa cijele kokice od straha....jer 1800 vatta volti čega već nije mala stvar u zvučnicima....onda samo čuješ susjede kako nabijaju....tu i tamo napukne prozor....ali onda sam smanjio....moram to nać....i onda kaže braco....ti nisi normalan....
|
|
![]() |
|
SrEbRnI
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 21.Listopad/Oct.2005 Lokacija: Yemen Status: Offline Points: 128 |
Objavljeno: 20.Kolovoz/Aug.2009 u 20:13 |
|
Znam da je dosta stari post ali nema veze, mozda nekoga jos interesuje. Evo linka ka sajtu gde mozes da nadjes sve epizode.
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX Pozdrav!!! P.S. Titlove naravno nema. Edit: Piraterija je zabranjena. Ažurirao iromafia111 - 20.Kolovoz/Aug.2009 u 20:23 |
|
|
I know someday you'll have a beautiful life,
I know you'll be a star in somebody else's sky, but why Why, why can't it be, why can't it be mine |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |