| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Classe.Tous.Risques |
Odgovori
|
| Korisnik | |
baneprevodioc
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 11.Listopad/Oct.2007 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 15 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Classe.Tous.RisquesObjavljeno: 24.Lipanj/Jun.2008 u 00:11 |
|
Traba mi hitno,to jest mojoj sestri,prevod francuskog filma,iz 1960,Classe.Tous.Risques,sa Zan pol Belmondom,a kod nas preveden "vrelina asfalta"ili tako nesto,u sredu polaze prijemni za faks,a taj film je jedno od pitanja,analiza,glumci...Moj E-Mail je banejevtic@gmail.com,sto kaze jedan clan foruma kada sam trazio sad skoro titl za neki film,kao da si uleteo u kafani i trazio pice na brzaka.Ja pravo davam kazem,i noja supruga ne gledamo puno filmova,pa tako da i nemamo neki titl za uploadovanje,to vise rade moji klinci,a koje im je korisnicko ime,nemam pojma,a i nemam pojma da da to radim,tj da uploadujem,HVALA UNAPRED ko god poslao,Bane,inace sam iz Beograda,i ne pravim pitanje,dali je srpski ili hrvatski prevod
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |