Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - potrebna tri titla!!!!
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

potrebna tri titla!!!!

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
bedazzled View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bedazzled Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: potrebna tri titla!!!!
    Objavljeno: 21.Lipanj/Jun.2008 u 20:29
Drillbit taylor[2008] DVDrip(DIAMOND)
Player 5150[2008]DvDrip-aXXo
Loaded.2008.DVDRip.XViD-HooKah

Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2008 u 10:40
Pretpostavljam da se radi o novim filmovima kada još nema niti engleskog titla.
Na vrh
bedazzled View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bedazzled Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2008 u 21:16
jesu novi!!! ali za Drillibiti ima engleski?!

Ažurirao bedazzled - 23.Lipanj/Jun.2008 u 21:17
Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2008 u 21:50
Pogledaj temu "hindi filmovi" i bit će ti jasno zašto cijeli dan nisam preveo niti jednu liniju nekog titla.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2008 u 22:00
Na vrh
slvk_22 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj slvk_22 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Lipanj/Jun.2008 u 00:02
Na vrh
bedazzled View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bedazzled Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Lipanj/Jun.2008 u 16:50
pogledao sam ali ne razumem! Ja sam sasvim normalno skinuo film,ako mozes da mi pojasnis kakav je problem sa prevodom gore pomenutih filmova?
Hvala unapred!
Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Lipanj/Jun.2008 u 17:45
Problem je u tome što filmovi nisu prevedeni, a uz onakva pitanja o hindi filmovima nismo niti mogli ništa prevesti cijeli dan od smijeha. Stari moj, jednostavno - prevruće je za bilo kakav posao. Pogotovo kad se radi na dobrovoljnoj bazi. Daj dobrim ljudima malo vremena i sve će sjesti na svoje mjesto.
Na vrh
bedazzled View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bedazzled Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Lipanj/Jun.2008 u 19:19
ok! nema frke! Samo ja nemam veze sa onom temom sa hindu filmovima,zato mi nista nije jasno ali nema vezesmile74

Usput imam jos 2 filma za koje nema prevoda:

Senior skip day[2008]prv-ssd.dvdscr.xvid
Meet the Browns[2008]dvdrip

pozz...
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,184 sekundi.