Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Zombie Strippers 2008
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Zombie Strippers 2008

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
union View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj union Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Zombie Strippers 2008
    Objavljeno: 14.Lipanj/Jun.2008 u 17:28
Potreban prevod za film Zombie Strippers 2008??hvala unapred
Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Lipanj/Jun.2008 u 21:02
iz postovanja prema mojoj omiljenoj glumici iz decackih dana evo uzeo sam da uradim prevod pozdrav
Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Lipanj/Jun.2008 u 04:21
gotov je prevod ali posto nisam imao film mozda se provuse neka greska oko roda u prevodu sve u svemu olaksace gledanje u svakom slucaju uzivaj te
Na vrh
union View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj union Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Lipanj/Jun.2008 u 12:42
Originalno postovano od strane luka0037 luka0037 piše:

gotov je prevod ali posto nisam imao film mozda se provuse neka greska oko roda u prevodu sve u svemu olaksace gledanje u svakom slucaju uzivaj te

hvala puno,nema veze za greske i da ih ima!!hvala jos jednom!!
Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Lipanj/Jun.2008 u 13:02
eeeee kad sam video kako je to s....nje od filma ali bas veliko bi mi malo zao sto sam se bakcao oko toga al Jennna je jenna
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.