Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Sex and the City
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Sex and the City

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
nighthawk View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nighthawk Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Sex and the City
    Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2008 u 03:40
Ima li neko titl za film Sex and the city (movie 2008)?http://www.imdb.com/title/tt1000774/   Hvala

Ažurirao nighthawk - 06.Lipanj/Jun.2008 u 04:47
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2008 u 22:47
Nemaš li osjećaj da si malo požurio?
Na vrh
nighthawk View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nighthawk Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Lipanj/Jun.2008 u 03:24
Pozurila! A ,ne, mislim da sam, cim ga ima na netu zasto ne bi bilo i prevoda.
Pozdrav
Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Lipanj/Jun.2008 u 03:52
neka neko okaci eng prevescu probao sam veceras malo nesto na slusanje ali ova verzija koju imam se slabo cuje i malo je ponekad ne razumljiva tako da sam se iznervirao i sad cekam da se skine neka druga verzija malo razumljivija pa da probam ponovo

inace imam spanski prevod pa ako si pratila serije redovno mozda ti pomogne da lakse razumes ovo bljuvotinu od filma
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Lipanj/Jun.2008 u 12:40
Originalno postovano od strane luka0037 luka0037 piše:

neka neko okaci eng prevescu ...

da lakse razumes ovo bljuvotinu od filma

Tako ti je to brate, kad imaš devojku LOLLOLLOL
Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Lipanj/Jun.2008 u 13:13
samo ti zezaj kako me nervira snimak i vrucina ima da je vodim u bioskop i kupujem majcicu   sto i nije tako strasno kao cinjenica da moram da ga gledam ponovo
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Lipanj/Jun.2008 u 00:54
bwahahahaha

da je bilo koji drugi preveo bih ga bez problema i na slusanje, ali carrie, samantha, ona treca i cetvrta... :zbljuv: Dead

Ažurirao Sentinel - 11.Lipanj/Jun.2008 u 00:54
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
nighthawk View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nighthawk Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Lipanj/Jun.2008 u 04:13

neka neko okaci eng prevescu probao sam veceras malo nesto na slusanje ali ova verzija koju imam se slabo cuje i malo je ponekad ne razumljiva tako da sam se iznervirao i sad cekam da se skine neka druga verzija malo razumljivija pa da probam ponovo

inace imam spanski prevod pa ako si pratila serije redovno mozda ti pomogne da lakse razumes ovo bljuvotinu od filma

Ma kakve spanske serije. Hvala ti u svakom slucaju!
Na vrh
skomi2007 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj skomi2007 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Lipanj/Jun.2008 u 11:05

sad cekam da se skine neka druga verzija malo razumljivija pa da probam ponovo

Izasao je KingBen TS snimak,nije los,postavio sam linkove ovde.Pa ako neko moze da prevede eto.

Ažurirao skomi2007 - 11.Lipanj/Jun.2008 u 11:14
Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Lipanj/Jun.2008 u 20:42
svaka cast coveku koji je uradi preod za ovo mene je nervirao vec par dana i konacno ga je neko zavrsio pre mene tako da sad mog devojci u novoj majcici da pustim film i da se nadam da je nece smoriti mnogo
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.