| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
RECENZIJE FILMOVA ? |
Odgovori
|
| Korisnik | |
deda-žika
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Active member
Pridružen: 24.Listopad/Oct.2004 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 93 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: RECENZIJE FILMOVA ?Objavljeno: 20.Svibanj/May.2008 u 14:25 |
|
postovanje stara druzino.
Nisam imao mira dok se nisam dogovorio s kolegom koji skupa s menom radi recenzije i ureduje stranicu u vezi HD televizije.
vjereojatno su neki vec i culi za ovu stranicu .
Stranica je relativno nova i vezano je uglavnom za hdtematiku.
Ja uredujem recenzije televizija, sat hd receivera itd.
sad , sto me zanima.
kako uz sve te televizije velike idu i filmovi . jer ipak te velike televizije su prvobitno namjenjene za uzivanje u velikom ekranu, znaci kino efekat at home !
Dosao sam na ideju da bi bilo dobro otvorit rubriku hd filmovi.
Znaci, trebao bi mi netko tko dobro poznaje filmove, rezisere, producente itd.. Netko ko je ozbiljan i tko je voljan sudjelovat u jednoj posebnoj rubrici koju bi otvorili na hdtelevzija.com.
Znaci, kad se film pogleda da taj netko uz 5-10 slikica filma napise kratak osvrt na film. I dali se taj film isplati pogledat ili ne..
Vec sam dugo na ovom forumu tako da ste mi vi odmah pali na pamet. Necete mi zamjerit sto sam otvorio topic ?
Uglavnom, ako ima zainteresiranih nek mi se jave na moj mail wwob@net.hr
6.) Reklamiranje vlastitih stranica je zabranjeno, ukoliko tražite recenziju ili se samo želite hvaliti postajte www.webmajstori.net. Bilo kakve druge reklame također ne dolaze u obzir, svi takvi postovi će biti izbrisani. Ažurirao darije - 20.Svibanj/May.2008 u 14:43 |
|
|
A . C . A . B
|
|
![]() |
|
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Svibanj/May.2008 u 14:44 |
|
Zbog statusa legende na forumu neću brisati post, a sve zainteresovane molim da se deda žiki jave na e-mail ili na PM.
|
|
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |