Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Sport
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Hrvatska vs. Njemačka
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Hrvatska vs. Njemačka

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Hrvatska vs. Njemačka
    Objavljeno: 18.Veljaca/Feb.2004 u 22:58

Šta vi kažete na utakmicu?

Mato Neretljak dao gol?? Cudo živo! Ali ako cemo iskreno Bule i Neretljak ja neznam šta rade u reprezentaciji i na osnovu cega su uopce zaslužili poziv? Žalosno kad je naš nogomet spao na tu razinu da takvi igraci "moraju" igrati??

Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Veljaca/Feb.2004 u 00:07

Definitivno me razočarao Olić! Sebičniji ne može biti! Ajd recimo da sam se iznenadio u Klasniću iako je bilo za očekivat da će dobro odigrat! I Leko je malo zakazao!

I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum.
Na vrh
Kristijan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kristijan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Veljaca/Feb.2004 u 00:18
SPUSILI SMO U ZADNJOJ MINUTI ...pa nemes vjerovati
Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Veljaca/Feb.2004 u 00:20
Klasnić je odigrao super, nema mu se šta za prigovoriti, Olić kao što si rekao totalni sebicnjak, Roso također zakazao ali od njega ni ne očekujem previše, Šimunića nikad nisam niti volio, Plete glumi Lastavicu i leta u prazno, Kovac prica za sebe o Neretljaku i Bule-tu sam rekao što mislim. Ma sve u svemu katastrofa. Ali ajde barem sam se dobro nasmijao komentatorovim lapsusima "Neretljakov čuveni šprint????" i nešto kako je Šuker nekog švabu ucio dok je bio gore a nije ni na klupi sjedio. Najveca provala utakmice mi je Njemački igrać Frajer

Ažurirao tlisak
Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Veljaca/Feb.2004 u 00:22

Originalno postovano od strane Kristijan Kristijan piše:

SPUSILI SMO U ZADNJOJ MINUTI ...pa nemes vjerovati

Osim prvih pola sata cijela tekma je bila pušing totalni, kao što rekoh nama je Neretljak strjelac. Mislim da je tu sve jasno

Na vrh
Kristijan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kristijan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Veljaca/Feb.2004 u 00:25
da imas pravo..ma poludio sam...kad su budale...olic misli da je faca i ko da sam igra....

Ažurirao tlisak
Na vrh
fLiP View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj fLiP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Travanj/Apr.2004 u 02:15

nevezano za tu utakmicu al što se tiče repke,uza sve njihove mane nešto u meni ipak budi optimizam,pogotovo što se više bliži EP

možda je samo fanatizam,ali brijem da čemo proč skupinu,i eng i fra,mada su me mnogi već ismijali na temelju ovih izjava...

proud to be croat!

....
Na vrh
fLiP View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj fLiP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Travanj/Apr.2004 u 02:20

one more thing

otto barić,taj čovjek je smiješan i mislim da nije sposoban biti za kormilom naše repke,

mislim da je on prvi odgovoran za loše prezentacije naših u zadnje vrijeme

on u svakoj utakmici iskušava neke druge formacije(bilo prijateljska bilo ozbiljna...

tomislav ivić bi možda trenutno bio pravi izbor za trenera naših...

....
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.