| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
House( ne serija nego film) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Blues-EXE
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 07.Lipanj/Jun.2003 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 661 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: House( ne serija nego film)Objavljeno: 06.Svibanj/May.2008 u 17:06 |
|
Zdravo raja evo mene opet ovdje dugo me nije bilo :). Znate da sam vazda bio u potrazi za ovim filmskim serijalomi konacno sam ga skupio (hvala Bogu za kablovski internet :D). Pa naime ako ko ima titlove za ova 4 filma nek mi se javi na pm. ( znam da krsim pravilo foruma ali na pretrazi mi stalno izbacuje neki error, a neda mi se kopat po starim postovima)
Dakle naslovi su sljedeci: House: Ding Dong You're Dead (1986) House II: The Second Story (1987) House III: The Horror Show (1989)- Ovaj je negdje naveden samo kao The Horror Show House IV: Home Deadly Home (1992) Volio bih i titlove na engleskom ako je to moguce. Unaprijed hvala, vas Blues |
|
|
Fission Maild
|
|
![]() |
|
Bebinjo
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
beb@ch Pridružen: 21.Rujan/Sep.2006 Status: Offline Points: 2360 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Svibanj/May.2008 u 17:16 |
pozz lega House II The Second Story http://divx-titlovi.com/HOUSE_2_THE_SECOND_STORY_1987-49472.aspx House: Ding Dong You're Dead http://divx-titlovi.com/HOUSE-12333.aspx Nisam siguran dal je taj pogledaj pa vidi ![]() za ova 2 nisam našao :( |
|
|
|
|
![]() |
|
Blues-EXE
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 07.Lipanj/Jun.2003 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 661 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Svibanj/May.2008 u 00:59 |
|
hvala drug jesu to su ti titlovi
|
|
|
Fission Maild
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |