Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Problem u vezi titla
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Problem u vezi titla

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
ZagorJR View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ZagorJR Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Problem u vezi titla
    Objavljeno: 01.Svibanj/May.2008 u 19:37
Sa jednog torrenta sam skinuo film:

The.Good.The.Bad.And.The.Ugly.Extended.1966.512.24fps.489kbps.V5.WunSeeDee.avi

Skinuo sam titlove sa ovog sajta i još nekih ostalih, ali nijedan se ne poklapa s ovim filmom. Pokušao sam ispraviti sa Time Adjusterom ali i dalje ne daje rezultate. Pomoć!
Na vrh
ZagorJR View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ZagorJR Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Svibanj/May.2008 u 22:38
Bilo tko?
Na vrh
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Svibanj/May.2008 u 23:00
heh..jesi li probao možda sa subtitle workshop? znam da su u principu on i time adjuster jako slični programi..al ništa ni ne škodi ako probaš ;)
Imaš i uputstvo za njega na forumu.
Ako neide ni sa njim..preostaje ti jedino ručno,ali to je jako jako puno posla..pa bih ti preporučio da skineš drugu verziju ovog filma..

Na vrh
ZagorJR View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ZagorJR Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Svibanj/May.2008 u 14:30
Huh, ne ide. Izgleda da moram nanovo skidati film. Hvala svejedno. Wink
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,176 sekundi.