Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Uvod > Novi članovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Pomoć oko potražnje filmova i komentar.
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Pomoć oko potražnje filmova i komentar.

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
steel123 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj steel123 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Pomoć oko potražnje filmova i komentar.
    Objavljeno: 01.Svibanj/May.2008 u 00:50
Pozdrav svima. Ja se već dugo bavim sa filmovima ali ovo je sad sve gore i gore. Skinuo sam par filmova kad ono jedan me traži dom-x player, na drugom mi se otvori crna slika, na trećem me traži šifru. Šta su ljudi pošandrcali? Ima li netko već iskustva sa time? A sad pitanje. Ima li netko stari western iz 70-ih SIVI ORAO (Grayeagle) ili ako zna gdje se može nabaviti. Unaprijed hvala za bilo kakvu informaciju o problemima ili o filmu.
3xxx
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Svibanj/May.2008 u 03:34
Idemo redom:
DOM:
Citiraj Warning - DOM Media player
Recently we see some video files on the network that show a message that the DOM media player is required to play this files. THIS IS A SCAM! Do neither download, install nor purchase this DOM media player. This so called media player is malware and will harm your computer. Besides that the video files that claim this player is needed still won't work after installing this DOM Media player.
Ista glupost je i onaj 3wplayer i njemu slični. Taj fajl slobodno obriši!!!
Crna slika? hm. Imaš li ton? Možda ti fale codec-i, a možda je opet neki zajeb sa ad aware-om...
Šifru ćeš naći taman onda kad ja zavolim Stiven Sigala - nikad! Opet zajebancija sa ad aware, samo, ovog puta ćete vodati od sajta do sajta, a usput ćeš kupiti kojekakve gluposti...
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Svibanj/May.2008 u 08:22
kao što je darije rekao, takvi fajlovi se rješavaju po kretkom postupku - ctrl+shift+del
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,215 sekundi.