| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
12 Mikhalkov |
Odgovori
|
| Korisnik | |
srkis
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Senior translator
Pridružen: 15.Studeni/Nov.2005 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 1642 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: 12 MikhalkovObjavljeno: 23.Travanj/Apr.2008 u 15:35 |
|
Na ovom forumu je pre izvesnog vremena neko spomenuo da bi bio voljan da prevede na slusanje "12" Mikhalkova, ali da nema film. Pa je tu krenula neka prica o video verziji od 2.2 GB na hub-ovima itd. Ne mogu te postove da iskopam. Nebitno. Ukoliko je kolega i dalje voljan time da se pozabavi (i ako je iz Srbije), ja mu saljem perfektnu verziju 1.37 GB DVDRip XviD AC3 5+1 i sinhronizovan poljski titl da se ne bakce sa tajminzima. Naravno da bih disk dopunio filmovima iz mog kataloga (4600+ naslova) po izboru doticnog.
|
|
![]() |
|
luka0037
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Zakeralo Pridružen: 04.Ožujak/Mar.2008 Lokacija: Krusevac Status: Offline Points: 6630 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Travanj/Apr.2008 u 16:33 |
|
imas na forumfilmovi post gde se kolega goblin ponudio da ga prevede pa mozes da ga kkontaktiras
de nadje tu verziju 1.3 ja samo nalazim i imam 2,2verziju Ažurirao luka0037 - 23.Travanj/Apr.2008 u 16:35 |
|
![]() |
|
srkis
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 15.Studeni/Nov.2005 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 1642 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Travanj/Apr.2008 u 16:50 |
|
Tacno, to je na ff. Kontaktiracu ga. A ta verzija je na, meni omiljenoj, mazgi. Ima sorsova solidno, skinuo sam za manje od 24h.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |