Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Horton VS One Missed Call
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Horton VS One Missed Call

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
banisa2006 View Drop Down
Translator
Translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj banisa2006 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Horton VS One Missed Call
    Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2008 u 19:26
 Ajd bas me zanima od kojeg ce filma biti vise titlova.sad su poprilicno izjednaceni. hahahahah 
Na vrh
batistuta View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj batistuta Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2008 u 20:00
Zaboravio si Bank Job :)
Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2008 u 23:34
evo ja se to jutro bas to pitao isto kad sam okacio titl za hortona i pitao cudaka   za misljenje     ne bi mi smetalo da neko prevede ili bar kvalitetno dopuni prevod (inace posto nije bilo nigde ni eng verzije vilm je preveden na slusanje i posle 9sati radi iskreno dupe mi utrnulo o sedenja ) ali da ga provuce kroz titlyu i posle toga potpise ko autor to mi je malo smetalo ,ali kap u ulju je bilo kad su na moj prevod gde se spominje legenda medju legendama Radovan III preveli kao Josip III pa ljudi to je svetogrdje iz koje god da ste zaemlje i i na koji god jezik da prevodite . iskreno nadam se da cu preteci cudaka i pobediti One Missed Call    pozdrav i uzivajte uskoro novi titlovi samo da odaberem neki aktuelniji naslov koji nema prevod
Na vrh
dr koks View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dr koks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2008 u 23:38
Ma titl za Asteriksa je definitivno najjaci! Ono je bilo strasno. Nisi mogao stici obrisati koliko se sranja postavljalo na sajt. LOL
Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2008 u 23:50
e to jeste . ubio sam se tad od smeha kad sam citao kolko se darije nervirao ili bebinjo e sad nisam siguran ali u svakom slucaju nije vam bilo lako pozzzzzzzzzzz
Na vrh
banisa2006 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj banisa2006 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2008 u 23:57
Originalno postovano od strane luka0037 luka0037 piše:

e to jeste . ubio sam se tad od smeha kad sam citao kolko se darije nervirao ili bebinjo e sad nisam siguran ali u svakom slucaju nije vam bilo lako pozzzzzzzzzzz

ej pa uzmi da prevodis Untraceable.2007.DVDScR.READNFO.XViD-nDn

odlican je film a i imas engleski titl ovde.
Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2008 u 00:08
evo da ga skinem i cujemo se da vidim ako neko nije poceo ili ako zeli da podelimo posao da sto pre zavrsimo
javicu vam u najavama sta sam uzeo pozzzzzzzzzz
Na vrh
batistuta View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj batistuta Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2008 u 00:51
Untraceable.2007.DVDScR.READNFO.XViD-nDn
Sutra zakacujem titl za ovaj film

Luka aj ovaj ako ne Muay Thai Chaiya mislim da ce darije se izradovati i ja normalno :)
Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2008 u 01:30
MUAY[1] THAI CHAIYA 2007 DVDRIP XVID AC3 CODE mislis na ovaj ?

aj javim ti se sutra uvece da vidim kakav sam sa obavezama pa se dogovorimo pozzz
Na vrh
batistuta View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj batistuta Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2008 u 15:03
kao sto sam i rekao eto titl za Untaceable uzivajte

Luka0037 evo postavio sam Engleski titl za MUAY THAI CHAIYA pa ako imas vremena prevedi ako nemas da smo zivi i zdravi :)

Ažurirao batistuta - 13.Travanj/Apr.2008 u 15:11
Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2008 u 16:11
evo skinuo sam prevod i stavio da sebi skinem film.
posto ima preko 1000 redova potrajace malo pa vam se javim za par dana , pozdrav
Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Travanj/Apr.2008 u 08:12
Muay Thai Chaiya zavrsen i okacen batistuta darije uzivajte i svi ostali
Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Travanj/Apr.2008 u 10:50
Ljudi...nedostaje mi frka oko Asterixa...
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Travanj/Apr.2008 u 13:16
Originalno postovano od strane luka0037 luka0037 piše:

Muay Thai Chaiya zavrsen i okacen batistuta darije uzivajte i svi ostali

Bogami SVAKA ČAST!!!! Imaš pivce od mene....
Na vrh
pejafor3 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pejafor3 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Travanj/Apr.2008 u 13:33
Asterix Rulezzzz
Na vrh
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Travanj/Apr.2008 u 13:40
da da Asterix rulzz..ako ćete ga dalje spominjati ovo ide pod lock
Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Travanj/Apr.2008 u 23:28
Hahaha...znao sam gde treba da čarnem da bi se Bebinjo oglasio.

Za kraj da poručim ljudima da je Asterix jedno g**no sadističko, i da ga ne treba pominjati nadalje. Kakav bre Asterix?

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,227 sekundi.