Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Sport
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Nedjelja 15.02.2004g.
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Nedjelja 15.02.2004g.

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
elkaz View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj elkaz Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Nedjelja 15.02.2004g.
    Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2004 u 19:54

ajd neka netko stavi 5 parova koji imaju dobre koficijente i da su malo sigurniji za dobiti!!!

da probam uplatiti listic koji ce sastaviti neki kladionicari (iskusni) na forumu!!!!!!!!

pozdrav..................

Rokaj,snimaj glavu klimaj, žiže daj zarolaj...

Na vrh
tonch View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tonch Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2004 u 12:21
Originalno postovano od strane elkaz elkaz piše:

ajd neka netko stavi 5 parova koji imaju dobre koficijente i da su malo sigurniji za dobiti!!!

da probam uplatiti listic koji ce sastaviti neki kladionicari (iskusni) na forumu!!!!!!!!

pozdrav..................

pa bilo bi dobro da svako stavi 1 ili 2 para, pa da se okladimo, ja mislim da bi danas ancic mogao osvojit taj turnir, a da ce karanušić izgubit... al nije sigurno
Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2004 u 12:48

Barcelona - Atl.Madrid - 1 - 1,70
Den. Hag - Feyenoord - 2 - 1,50
Grasshoppers  -Xamax - 1 - 1,60
Volendam - Ajax - 2 - 1,30
Waalwijk - Zwolle - 1 - 1,45
Fenerbahce - Diyarbakinspor - 1 - 1,35

Ovo su po meni ziceri za danas (15.02.2004g.), koeficijenti su iz SuperSporta ukupan koeficijent na ove parove je 10,38

Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2004 u 12:59

Valladolid-Celta Vigo  2.20 3.00 3.10 1.27 1.52

Ovo me tako vuće da je to nešto nevjerojatno, a sad ću vam objasnit i zašto; Valladolid je bez najboljeg strijelca i asistenta Portugalca Makalule do kraja sezone, a prema nekim navodima neće igrati niti Sousa i Sales, što su tri standardna i dobra igraca iz prvih 11. A što se tiće Celte bolje igraju u gostima nego doma a i dobila je Valladoid u zadnja 4 gostovanja kod njih (0-2, 2-4, 1-2, 1-3) odnosno u zadnjih 10 gostojućih utakmica izgubila je samo jednom, tako da i x2 nije loš izbora ali po meni je X najviše što Valladolid može izvući.

Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2004 u 15:26
Želim ovakvih stvari sredinom tjedna kad još imam volje se kladit a ne nakon što Stuttgart remizira!
I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum.
Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2004 u 19:29

Valladolid-Celta Vigo 0-2

Kao što rekoh Celta pobijedila!

Na vrh
elkaz View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj elkaz Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2004 u 21:34

tlisak jesi dobio sta u zadnje vrijeme na kladionici!!!!

ja sam danas odigrao 5 parova i sjeb... me roma samo roma za 120 kn ostala 4 para sam pogodio!!!!!

Na vrh
elkaz View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj elkaz Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2004 u 21:39

ajd stavi nesto i za sutra sad si profula 2 para al nea veze!!!!

Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2004 u 22:12
Na Celtu sam stavio 70Kn i digo 200 (stavio bi ja i više ali nema se para čekam plaču). Drugi tjedan zaredom me Liverpool zaje..o. za malo veću lovu. Ma dobio sam prije dva tjedna 600Kn ali tada sam uložio 100, stavljam veće svotice pa onda i gubim veće svote tak da i nisam nešto profitabilan!
Na vrh
BasMar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BasMar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2004 u 22:15
Ja vam igram na sigurno.Lijepo si dignem 100 kunića i s tim se da proživit kraj tjedna
Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2004 u 22:29
Originalno postovano od strane elkaz elkaz piše:

ajd stavi nesto i za sutra sad si profula 2 para al nea veze!!!!

Sutra je ponedjeljak i nema baš neke ponude a na kladim se na ono što ne poznam kao što je recimo NHL ili neke lige nikad čuo,  samo nogomet i košarka i to poznate lige.

Na vrh
elkaz View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj elkaz Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Veljaca/Feb.2004 u 22:23
ma nema beda,vikenom ima najvise parova pa na ovoj temi mozemo stavljat sigurnjake koji se igraju vikendom

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.