Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Illusionist potreban prevod za 2 CD
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Illusionist potreban prevod za 2 CD

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
zzdravko View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zzdravko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: The Illusionist potreban prevod za 2 CD
    Objavljeno: 03.Travanj/Apr.2008 u 00:53
    Ako ga neko ima molim ga da mi se javi ili ako zna gde ga skinuti.Ja ga nisam pronasao.HVALA
IDUCEG LETA BICU MILIONER
Na vrh
gagsula View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj gagsula Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Travanj/Apr.2008 u 00:59
zzdravko prijatelju pa zar ti nije lakse da skines film na 1 cd-u, ja sam sad gledao i nisam nasaoTongue
Na vrh
zzdravko View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zzdravko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Travanj/Apr.2008 u 01:02
Ma film sam skinuo pre mesec dana a nisam ni proveravao da li postoji prevod za dva diska...
Na vrh
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Travanj/Apr.2008 u 01:39
a da ga rastavis sa subtitle workshopom? imas i uputstvo na sajtu..
Na vrh
zzdravko View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zzdravko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Travanj/Apr.2008 u 02:07
Napravio sam ga sa TA,hvala za tutorijal.
Na vrh
zzdravko View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zzdravko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Travanj/Apr.2008 u 02:20
Postavio sam prevod na sajt ako nekome zatreba.Neznam ciji sam prevod upotrebio da ga rastavim na dva ali u svakom slucaju HVALA.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Travanj/Apr.2008 u 13:59
Vidiš kako se može sve, samo se malo potrudiš.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.