| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Bud Spencer&Terence Hill |
Odgovori
|
| Korisnik | |
fango
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 30.Ožujak/Mar.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 2 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Bud Spencer&Terence HillObjavljeno: 30.Ožujak/Mar.2008 u 10:30 |
|
.. kod vas sam nasao dosta titlova za filmove od navedenog dvojca i to bas za one komplete sto ih ima na torentima, a dosta ih i nedostaje .. sad da ne ispadne da samo trazim, ako tko ima barem engleske ili njemacke titlove za ove, neka ih posalje na mail .. rijesit cu ih:
A.genious.two.partners.and.a.dupe All.the.way.boys Blackie.the.pirate Buddy.goes.west Even.angels.eats.beans Go.for.it Thieves.and.robbers Why.did.you.pick.on.me .. unaprijed zahvalan! |
|
![]() |
|
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 72154 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Ožujak/Mar.2008 u 08:46 |
|
Osim ako nezaš finski ili švedski - stani u red i čekaj. Ako malo prošvrljaš po pitanjima vidjet ćeš da priča počinje i završava na tome da postoje samo finski i švedski titl ripani sa DVD-a na kojemu ne postiji engleski ili njemački titl. Pisao sam čak i raznim "Fan clubovima", ali titlova jednostavno nema. Možda ako zamolimo Buda osobno...
|
|
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |