Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Slanje filmova preko grane?
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Slanje filmova preko grane?

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
dejki View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Slanje filmova preko grane?
    Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2004 u 00:15
Da li može biti kakvih problema ako ja sad nekom u Bosni ili Srbiji pošaljem par cd-ja u omotnici! Jel netko gleda sadržaj pošiljke na granici? Znam da je jako jako jako glupo pitanje al ipak!
Na vrh
Arthas View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Arthas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2004 u 04:17

Ma jok bre uopste nemoras da se sekiras, o tome niko ne vodi racuna mozes slobodno da saljes kome hoces i gde hoce filmove nije prob. Ja bar znam iz iskustva.

[COLOR=blue]
-=::]ArtHas[::=-[/COLOR]
Na vrh
Arthas View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Arthas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2004 u 04:24

I kad smo vec tu ako mogu da te zamolim da mi posaljes tvoj katalog filmova na E-mail: shd_arthas@yahoo.com ili mihael_stosic@yahoo.co.uk sve jedno ali gledaj da to bude sto brze!!!

P.S./Posalji mi i cene

[COLOR=blue]
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2004 u 10:02

nije nikakav problem slati preko grane

međutim

sa slovenijom imam odlična iskustva CDovi putuju dva dana, sa srbijom imam negativna iskustva Cdovi putuju 12 dana a sa crnom gorom imam crna iskustva CDovi putuju 21 dan

Na vrh
rhymerator View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rhymerator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2004 u 14:58
Nema nikakvih problema, novac kao i cd-ovi u omotnici (postanskoj koverti) stizu bez vecih problema, samo sto se zbog ptt troskova ne isplati slati manje od 3-4-5 komada...
Na vrh
dejki View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2004 u 16:33
Originalno postovano od strane Arthas Arthas piše:

I kad smo vec tu ako mogu da te zamolim da mi posaljes tvoj katalog filmova na E-mail: shd_arthas@yahoo.com ili mihael_stosic@yahoo.co.uk sve jedno ali gledaj da to bude sto brze!!!

P.S./Posalji mi i cene

Ako misliš na mene, ja se ne bavim prodajom divxa niti to namjeravam!

Na vrh
dejki View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2004 u 23:26
Mislio sam poslati par cd-a u Srbiju, onako radi razmjene! Neki kažu da može a neki da na granici imaju kao skenere za pošiljke pa ako nađu cd-e, onda može biti svašta i tako to! Mislim ja ne znam i nikad nisam tako slao cd-je, pa pitam!
Na vrh
Arthas View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Arthas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2004 u 03:16

Ma jok to ako su sad nabavili te skenere inace ranije nije imalo problema za slanje jednostavno posaljes kao i svaki drugi paket i oni ne bracaju paznju! U svakom slucaju probaj posalji nekom rodjaku neki film ili nesto drugo pa ako nesto bude onda je**ga a ako ne super! A to sto kazu komunjara i rhymerator tu su u pravu cd-i putuju nenormalno dugo po Srbiji i Crnoj Gori i stvarno se ne isplati slanje manje od 5 Cd-a jer deru ko ludi...

[COLOR=blue]
Na vrh
dejki View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2004 u 20:39
Valjda nema problema, kako komunjara šallje poo 12 komada, ja želim samo 3!
Na vrh
Arthas View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Arthas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2004 u 02:58

-Pa O.K. onda nemas problem!-

E da te pitam nesto kad smo vec tu da li mozda imas crtani film hellsing???

[COLOR=blue]
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rhymerator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2004 u 22:26

Zaista, provereno nema problema oko slanja samo sto cd-ovi neopravdano dugo putuju po 10-ak radnih dana!?! zasto im toliko treba?!

P.S. A razmislite malo, i da vide da su pirati u koverti, mislis da bi nekom stalo da uzima i zapleni tih npr. 10-ak cd-ova u koverti, kad ima likova koji rezu po nekoliko stotina na dan i rasturaju...to su cele organizacije...heheeh ilegala....sve

Na vrh
Arthas View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Arthas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2004 u 03:56

HA HA HA u pravu si pa zasto bi.

[COLOR=blue]
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rhymerator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2004 u 19:14
pa da, vise vremena potrose dok ustanove ko ih je poslao, nego sto ce oni sami kao pir*ti stete naneti...
Na vrh
Arthas View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Arthas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2004 u 02:52

Pa i to sto kazes!!!

Nisu ni oni ludi da trose toliko vremena oko 3-4 cd-a!

[COLOR=blue]
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.